کد خبر: 4113540
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴

ایجاد بیش از 8 هزار فرصت شغلی برای مددجویان البرزی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان البرز گفت: از ابتدای سال تا پایان آذرماه به بیش از هشت هزار مددجو و نیازمند خدمات ایجاد اشتغال در البرز خدمات ارائه شده است.

کمیته امداد امام خمینی البرز

کیومرث عدل‌بخش معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، با بیان اینکه راه‌اندازی کسب‌وکار، تولید محصولات با کیفیت و دستیابی خانواده‌های نیازمند به درآمد پایدار از رویکردهای راه‌اندازی طرح‌های اشتغال این نهاد است، گفت: از ابتدای سال تا پایان آذرماه به هشت هزار و 262 مددجو و نیازمند خدمات ایجاد اشتغال در قالب پرداخت تسهیلات، کاریابی، به‌کارگیری در طرح‌های اشتغال، خدمات ارائه شده است.

عدل‌بخش بیان کرد: این طرح برای پنج دهک پایین درآمدی در البرز اجرا شده است و برای اجرای آن 640 میلیارد تومان اعتبار و 16 بانک عامل به استان تخصیص یافته است که طی این مدت چهار هزار و 929 نفر تسهیلات به ارزش 452 میلیارد و 100 میلیون تومان دریافت کرده‌اند.

این مسئول با اشاره به اینکه تسهیلات اشتغال این نهاد در زمینه‌های خدماتی، تولیدی صنعتی، دامپروری، کشاورزی و صنایع‌دستی به مددجویان و زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد و تعدادی از نیازمندان غیر تحت حمایت پرداخت می‌شود، گفت: برای کارفرمایانی که از مددجویان موردحمایت این نهاد در کسب‌وکار خود به‌کارگیری کنند، پرداخت حق بیمه فرد به‌کارگیری شده تا دو سال در نظر گرفته‌ شده است.

انتهای پیام
captcha