کد خبر: 4120313
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۷
در چهارمحال‌وبختیاری

فراخوان مؤسسات قرآنی برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی قرآن اعلام شد

اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی چهارمحال‌وبختیاری از مؤسسات قرآنی استان دعوت کرد که آمادگی خود را برای ارائه طرح‌های توجیهی و درخواست غرفه در سی‌اُمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اعلام کنند.

فراخوان مؤسسات قرآنی برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی قرآن اعلام شد

نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی چهارمحال‌وبختیاری در اطلاعیه‌ای از مؤسسات قرآنی استان دعوت کرد که آمادگی خود را برای ارائه طرح‌های توجیهی و درخواست غرفه در سی‌اُمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اعلام کنند.

مدیران مؤسسات قرآنی باید پس از تکمیل فرم ثبت‌نام و ارائه طرح، فایل را با فرمت pdf از طریق پیام‌رسان ایتا به شماره ۰۹۱۲۱۲۲۰۱۷۶ ارسال کنند.

در این اطلاعیه آمده است که تکمیل و ارسال فرم ثبت‌نام به منزله تأیید برای حضور قطعی در نمایشگاه نیست اما طرح‌ها و فرم ثبت‌نام مؤسسات مورد ارزیابی و بازنگری قرار خواهد گرفت و مؤسسات دارای طرح جدید، خلاق و نوآورانه امکان حضور در نمایشگاه را پیدا می‌کنند.

فرم درخواست غرفه در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

انتهای پیام
captcha