کد خبر: 4120365
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹

حضور بیش از ۴۰۰۰ دانش‌آموز چهارمحال‌و‌بختیاری در آیین معنوی اعتکاف

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری از حضور بیش از ۴۰۰۰ دانش‌آموز در آیین معنوی اعتکاف امسال خبر داد.

حضور بیش از ۴۰۰۰ دانش‌آموز چهارمحال‌و‌بختیاری در آیین معنوی اعتکاف

آیین اعتکاف دانش آموزی

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، افشین امیریان، مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: این برنامه پرفیض معنوی با همکاری اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان و ادارات آموزش و پرورش مناطق و نواحی با حضور 4000 دانش آموز در سراسر استان و 3100 دانش‌آموز شامل ۱۷۳۶ دختر و ۱۳۶۴ پسر به‌صورت ویژه در 52 مسجد در سطح  استان برگزار شد.

وی افزود: دانش‌آموزان در این آیین ضمن انجام اعمال اعتکاف از برنامه‌های مختلف فرهنگی بهره‌مند شدند.

امیریان اعتکاف دانش‌آموزی را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های آموزش و پرورش در ایام الله دهه فجر دانست و اظهار کرد: بسیاری از دانش‌آموزان برای اولین بار در این مراسم پر فیض معنوی شرکت کردند و حضور در این آیین تأثیر بسیار خوبی بر این دانش‌آموزان داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: دانش‌آموزان در مساجد به تفکیک جنسیت و مقطع تحصیلی سازماندهی و برنامه‌های ویژه فرهنگی متناسب با سن آنان در نظر گرفته شده بود.

انتهای پیام
captcha