به گزارش ایکنا، در راستای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قاری، حافظ، معلم و فعال قرآن کریم و در ادامه دیدارهای هفتگی قرآنیان پیرو مکتب شهید سلیمانی با خانوادههای شهدای قرآنی، دیداری با رویکرد جدید و با همکاری مرکز رسیدگی به امور مساجد و با حضور جمعی از اساتید، قاریان و مدیران قرآنی در قالب محفل قرآنی و تجلیل از چند خانواده شهید قرآنی، شامگاه 19 بهمن در مسجد رسولالله برگزار شد.
در این مراسم قاری بینالمللی محمدمهدی بحرالعلوم به تلاوت آیاتی چند از کلامالله مجید پرداخت.
محفل قرآنی و تجلیل از خانواده چهار شهید قرآنی، با حضور حجتالاسلاموالمسلمین محمد ابراهیم؛ رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد و خلبان آزاده سرهنگ ابراهیم باباجانی همراه بود و خانوادههای شهدا حجتالاسلاموالمسلمین مصطفی مرتضائی، سعید اسکندری، کمالالدین کامروا و حجتالاسلاموالمسلمین محمود نوریخواه تکریم شده و از آنان تجلیل شد.
در ادامه این مراسم سرهنگ ابراهیم باباجانی؛ خلبان آزاده و پیشکسوت هوانیروز طی سخنانی، اظهار کرد: درباره دهه فجر و ایام پیروزی انقلاب اسلامی، رسانههای زیادی در کشور به تبیین این حرکت عظیم و نهضت بزرگ میپردازند و در مقابل دشمنان نیز شبانهروز در حال سرکوبی این اتفاق است. با تأسی از بیانات مقام معظم رهبری در دیداری که تعدادی از فرماندهان ارتش با ایشان داشتند، عنوان شد که ارتش ما در شرایطی که نهضت انقلاب آنچنان در کشور گسترده شده بود و مردم حضور در صحنه پیدا کرده بودند، همراه مردم انقلابی شدند و انقلابی ماندند.
وی ادامه داد: بسیاری از افراد نظرشان این بود که انقلابی شدن دشوار بود اما بعد از چهلوچهار سال با این مقدار تهاجماتی که دشمن علیه ما داشت، انقلابی ماندن تنها برازنده انسانهای مؤمن، متدین و پادررکاب هستند و در غربالگریها و تکانههایی که طی این سالها تاکنون بر انقلاب وارده آمده است، مستحکم ایستادند.
باباجانی افزود: تکانههای محکم و زیادی به انقلاب اسلامی وارد کردند که طبق بیانات مقام معظم رهبری، اگر این تکانهها به دیگر کشورها وارد میآمد، دیگر توان ادامه دوباره را نداشتند. ایران با گذشت مدت زمان کوتاهی از پیروزی انقلاب اسلامی، با حوادث بسیاری روبرو شد اما این نظام محکم ایستاد. انقلاب اسلامی به برکت الهی بودن و نهضت امام(ره) که برگرفته از اعتقادات و دین ناب بود، از همه انحرافات پاکسازی شد.
این خلبان آزاده و پیشکسوت هوانیروز تصریح کرد: در آغاز نهضت انقلاب، امام خمینی(ره) فرمود انقلابی شدن بسیار دشوار است. ارتش نیز به تبع این اتفاق و دم مسیحایی امام(ره) حرکت کرد. این دم مسیحایی به برخی زودتر و به برخی دیرتر رسید، تا اینکه در مسیر درست حرکت کنند. ارتش یکی از این موارد بود. در جایی که ارتشیها حرکت کردند، رخنه سنگینی به رژیم پهلوی وارد شد.
وی افزود: در روزهای آغازین نهضت پیروزی انقلاب اسلامی در دوره آموزشی خلبانی در اصفهان حضور داشتم. آمریکاییها تصور میکردند ایران جزیره ثبات و سکاندار امنیت و به قول خودشان ژاندارم منطقه است. اندکی بیمحابا اما حسابشده تجهیزات مدرن به ایران آوردند و نیروهای مسلح را تجهیز کردند و آموزش دادند. در حالی که بسیاری از مناطق در ایران تخریب شده بود، آمریکاییها به تجهیز ارتش مشغول بودند.
باباجانی در ادامه گفت: گسترش هوانیروز در اوایل دهه 50 اتفاق افتاد و بسیاری از جوانان به ذوق خلبانی در این رشته آموزش میدیدند. تا اینکه ماجرای سال 56 و درج اطلاعیه توهینآمیز نسبت امام(ره) در روزنامه اطلاعات، منجر به جوشش و حرکت مردم شد و اولین شهری که در آن حکومت نظامی اعلام شد، اصفهان بود. در آن زمان بود که آمریکاییها احساس کردند ایران دیگر جای ماندن نیست. میگفتند ما میرویم، اما به زودی دوباره بازمیگردیم. هوانیروز که تا آن روز حتی در یک رزمایش نیز شرکت نکرده بود، از آن زمان تا به امروز توانست با توان داخلی و بدون حضور حتی یک خارجی به مسیر خود ادامه دهد و در مأموریتهای سنگین نظامی آن هم در زمان جنگ شرکت کند. بیشترین تعداد شهدای هوانیروز تا سال 61 است و از آن سال به بعد به حداقل رسید.
این خلبان آزاده و پیشکسوت هوانیروز در پایان خاطرنشان کرد: در سال 59 و زمانی که جنگ آغاز شد، صدام همه بعثیها را جمع کرد و به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت تا شش روز دیگر تهران را خواهم گرفت، حتی در جواب سؤال خبرنگاری که در آن جمع حضور داشت، عنوان کرد که پاسخ این پرسش را سه روز دیگر در اهواز میدهم، با اینکه 37 کشور مطرح دنیا در حال کمکرسانی به عراق بودند، اما هیچکدام از ین اتفاقات رخ نداد و در این در حالی بود که ما با نیروهای کمی در حال جنگ با عراق بودیم.
انتهای پیام