کد خبر: 4124896
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۸
امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی:

فرهنگ مقاومت فرصت جنگ‌افروزی را از دشمن می‌گیرد

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: کشوری که به فرهنگ مقاومت متکی و متعهد باشد، هیچگاه آسیب نخواهد دید زیرا دشمنان به خود اجازه جنگ‌افروزی را نخواهند داد.

فرهنگ مقاومت فرصت جنگ‌افروزی را از دشمن می‌گیردبه گزارش خبرنگار ایکنا، آیین امضای توافقنامه‌ای فرهنگی و گردشگری بین کشورهای ایران، سوریه، عراق، یمن، فلسطین و لبنان، امروز 8 اسفندماه در هتل آزادی تهران برگزار شد.

در ابتدای این نشست، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: از تمام دوستان و مسئولانی که از کشورهای نام‌برده در این مراسم حضور داشتند کمال تشکر را دارم. امروز یادواره شهدای رسانه در حوزه مقاومت برگزار شد. همین موضوع بهانه‌ای شد تا ما از فرصت استفاده کرده و تفاهم‌نامه‌ای بین کشورهای محور مقاومت ببندیم.

وی افزود: در این تفاهم‌نامه، همکاری در عرصه‌های فرهنگی، درمانی و گردشگری خواهد بود. امروز در امضای این تفاهم‌نامه‌ چهار کشور حضور دارند و دو کشور یمن و سوریه نمایندگانشان حاضر نیستند اما متن این تفاهم‌نامه برای آن‌ها ارسال خواهد شد و پس از امضاء عودت داده می‌شود.

قاضی‌زاده تأکید کرد: همیشه یک نبرد طولانی بین جبهه استکبار و جبهه توحید وجود داشته است؛ در زمان حال جنگ بین حق و باطل شکل ترکیبی پیدا کرده است، یعنی دشمن علاوه بر رویکرد نظامی، نبردهای فرهنگی، رسانه‌ای و اقتصادی را مد نظر قرار داده است. دشمن می‌خواهد با تحت تأثیر قرار دادن مردم منطقه، آن‌ها را از مقاومت خسته کند.

وی تصریح کرد: تفاوت زیادی بین آنچه دشمنان روایت می‌کنند و آنچه در حقیقت دیده می‌شود، وجود دارد؛ این را جنگ روایت‌ها نیز می‌گویند که رسانه‌هایی چون بی بی سی با قدرت تمام انجام می‌دهند. آن‌ها تلاش می‌کنند با حجم وسیعی از دروغ‌پردازی مخاطب را تحت تأثیر خود قرار دهند. دشمن می‌خواهد مردم را به جان یکدیگر بیندازد، پس بهترین راه برای رسیدن به خواسته‌شان رسانه است. در این راستا با همکاری صدا و سیما تصمیم گرفتیم در روز میلاد امام سجاد(ع) همایش شهدای رسانه مقاومت را برگزار کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه امام سجاد(ع) رسانه کربلا هستند، تأکید کرد: باید همکاری‌های مختلف در حوزه کشورهای مقاومت بیشتر شود. خوشبختانه در یادواره شهدای رسانه مقاومت، 10 مقام از کشورهای حوزه مقاومت حضور داشتند. این امر نشان از استقبال از این رویداد را می‌دهد.

وی در پایان سخنانش، درباره محورهای مورد نظر تفاهم‌نامه امضاشده، تأکید کرد: تقویت روابط فرهنگی، خدمت به خانواده شهدا، تبادل دانشجو و استاد و دوره‌های آموزشی، محورهای مورد نظر تفاهم‌نامه هستند. این تفاهم‌نامه‌ تا زمانی که کشورهای امضاکننده خواهان آن باشند، هر ساله تمدید خواهد شد.   

جواد نورالدین، مدیر کل بنیاد شهید لبنان نیز تأکید کرد: از جمهوری اسلامی ایران به ویژه بنیاد شهید بابت برگزاری این نشست کمال تشکر را دارم. حمایت ایران از موضوع مقاومت از ابتدای پیروزی انقلاب وجود داشته و تا امروز هم وجود دارد. زیرا امام راحل به مسئله فلسطین نگاهی ویژه داشت.

وی ادامه داد: موضعی که جمهوری اسلامی در حوزه مقاومت پیش گرفت، باعث جهاد مشترکی شد؛ البته در این میان، خون‌هایی هم ریخته شد ولی مقاومت زنده ماند. امیدوارم این تفاهم‌نامه باعث اشاعه بیشتر فرهنگ شهادت شود.

در ادامه جلسه علی سوید، رئیس بنیاد شهید فلسطین تأکید کرد: این گونه تفاهم‌ها به نفع خانواده شهدا خواهد بود. عجیب نیست که برای ایران، فلسطین اهمیت دارد زیرا این دغدغه از زمان امام همیشه به صورت جدی مطرح بوده است؛ حتی امام اعلام فرمودند بخشی از خمس به مسئله فلسطین تخصیص یابد امام راحل اسرائیل را غده سرطانی نامیدند.

احمد ضوا، معاون وزیر رسانه سوریه نیز تأکید کرد: نمی‌خواهم سخنان دوستانم را تکرار کنم، فقط به ذکر این نکته بسنده می‌کنم که حضور در ایران برای من به معنای بودن کنار خانواده است. در بندهای این تفاهم‌نامه موضوعات خوبی وجود دارد که همگی باعث تحکیم وحدت می‌شود.

سجاد الحسناویی، رئیس مؤسسات شهدای عراق نیز تأکید کرد: از آقای قاضی‌زاده هاشمی بابت این رویداد قدردان هستم چون حمایت از شهدا و خانواده‌هایشان بزرگ‌ترین اخلاق‌مداری است. خون شهدا بسیار با ارزش هستند و نمی‌توان برای آن قیمت گذاشت اما چنین تفاهماتی حداقل اندکی به خانواده‌های آن‌ها کمک خواهد کرد و باعث اشاعه فرهنگ مقاومت خواهد شد.

انتهای پیام
captcha