کد خبر: 4125175
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۷

ثبت 13 هزار مورد تجاوزگری صهیونیست‌ها در قدس

براساس اعلام یک سازمان فعال در زمینه قدس، در سال 2022 بیش از 13 هزار مورد تجاوزگری از صهیونیست‌ها در قدس ثبت شده است.

به گزارش ایکنا، به نقل از وبسایت اللواء، مؤسسه اروپائیات برای قدس از افزایش تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی در قدس و سرعت گرفتن روند یهودی‌سازی این شهر خبر داده است.

محمد حنون، رئیس این مؤسسه، در یک کنفرانس مطبوعاتی در مقر پارلمان ایتالیا، گفت: انتشار این گزارش در شرایطی است که خطرات هدف قرار دادن مسجدالاقصی و کل شهر قدس با یک دولت ائتلافی که شامل افراطی‌ترین گروه‌های راست‌گرا است، در حال افزایش است. این گروه‌ها به دنبال اجرای طرح‌های یهودی‌سازی هستند که در صورت اعمال می‌تواند باعث بحرانی شدن اوضاع در سطح منطقه شود.

بر اساس این گزارش، مقامات اسرائیلی در سال 2022 نزدیک به 13 هزار مورد تخلف انجام داده‌اند، تشدید خطرناک سیاست یهودی‌سازی و تلاش برای تحمیل وضعیت جدیدی بر مسجدالاقصی و تغییر در هویت عربی ـ اسلامی قدس از آن جمله است.

در این گزارش تصریح شده است که نیروهای اشغالگر، 19 فلسطینی را در قدس اشغالی در سال 2022 به شهادت رساندند و یک زندانی قدسی نیز در زندان‌های اشغالی جان باخته است.

در بخش دیگری از این گزارش، بیان شده است که هزار و 266 مورد جراحت ناشی از به‌کارگیری سلاح توسط اشغالگران و 788 مورد تیراندازی در قدس به ثبت رسیده است.  

داده‌های جمع‌آوری‌شده در این گزارش نشان می‌دهد که نیروهای اشغالگر اسرائیلی ۲۵۶ مورد تخریب خانه‌ها را در سال ۲۰۲۲ انجام داده‌اند که بالاترین آن در ماه‌های ژانویه و آگوست با ۳۵ مورد تخریب بوده است. همچنین در 69 مورد فلسطینیان را مجبور کرده‌اند تا خانه‌های خود را تخریب کنند.

انتهای پیام
captcha