کد خبر: 4365057
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۶
وزیر اوقاف مصر:

«دولت تلاوت» فرصت پرورش نسل جدیدی از قاریان است

وزیر اوقاف مصر با حضور در محل برگزاری مراحل مقدماتی فصل دوم مسابقه تلویزیونی قرآنی «دولت تلاوت» در این کشور گفت: این رقابت فرصتی برای پرورش نسل جدیدی از قاریان و استعدادهای قرآنی است.

«دولت تلاوت» فرصت پرورش نسل جدیدی از قاریان استبه گزارش ایکنا به نقل از مصراوی، اسامه الازهری، وزیر اوقاف مصر و سرلشکر طارق مرزوق، استاندار دقهلیه، دیروز یکشنبه، 28 تیر شاهد مراحل مقدماتی دومین دوره مسابقات «دولت تلاوت» بودند که در مسجد النصر در شهر «المنصوره» با حضور شرکت‌کنندگانی از استان‌های دقهلیه و دمیاط برای انتخاب بهترین استعدادها و صاحبان صوت‌های شاخص قرآنی برگزار شد.

اسامه الازهری در این مراسم تأکید کرد هدف مسابقه «دولت تلاوت» کشف زیباترین و خوش‌آهنگ‌ترین صداهای قرآنی در مصر است.

وی افزود: مصر در طول تاریخ خود، ده‌ها و صدها قاری مشهور را پرورش داده است که آسمان جهان اسلام را روشن کرده‌اند.

الازهری توضیح داد که وزارت اوقاف مصر امیدوار است که این مسابقه به ظهور نسل جدیدی از قاریانی کمک کند که میراث مکتب تلاوت مصر را منتقل کنند و نقش پیشگامانه آن را ادامه دهند.

 وی افزود: رقابت شرکت‌کنندگان از استان‌های مختلف در این رقابت به کشف استعدادهای جدید قرآنی کمک و کودکان و جوانان را به حفظ قرآن کریم و تسلط بر تلاوت تشویق می‌کند.

در ادامه سرلشکر طارق مرزوق بیان کرد: حافظان کتاب خدا و صاحبان صوت‌های شاخص قرآنی، سنگری مستحکم برای دولت مصر و امت عربی و اسلامی هستند و ارزش‌های تسامح، میانه‌روی و تعلق را تجسم می‌بخشند.

گفتنی است، فصل دوم برنامه «دولت تلاوت» که چندی پیش در مصر آغاز شد، همچنان به کشف و پرورش قاریان با استعداد از استان‌های مختلف مصر ادامه می‌دهد. این برنامه با همکاری وزارت اوقاف و شرکت خدمات رسانه‌ای المتحده و با هدف حمایت از حافظان قرآن و ترویج فرهنگ قرائت صحیح طبق قواعد تجوید تولید شده است.

سال گذشته، فصل نخست «دولت تلاوت» با هدف شناسایی استعدادها و صاحبان تلاوت‌های شاخص از استان‌های مختلف این کشور اجرا و از شبکه‌های ماهواره‌ای الحیاة، CBC، ناس، مصر قرآن کریم و پلتفرم «watch it» پخش شد.

انتهای پیام
captcha