فرماندار شهرستان محمود آباد گفت: مازندران دارای فرهنگ و تاریخ غنی است و قابلیت تبدیل شدن به دروازه فرهنگی شمال کشور را دارد. 
به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان محمودآباد؛ نشست خبری اولین جشنواره بومی و محلی نوجوان مازنی بعدازظهر روز چهارشنبه ۱۰ اسفند با حضور فرماندار شهرستان محمود آباد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محمودآباد و جمعی از اصحاب رسانه و خبرنگاران در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
روحالله علیزاده، فرماندار شهرستان محمودآباد، با بیان اینکه طی دو سال گذشته شاهد افزایش کمی و کیفی برنامه های فرهنگی و هنری در شهرستان محمودآباد بودیم افزود: این روند زمینهساز رشد و توسعه فرهنگی و هنری و افزایش سرانه فرهنگی است.
وی افزود: در سطح مدارس شهرستان بیش از ۱۵ هزار دانشآموزان در حال تحصیل هستند، گفت: جامعه هدف این جشنواره صرفاً و فقط دانشآموزان و نوجوانان نیستند چرا که خانواده.ها نیز در این برنامه بومی و محلی شرکت خواهند کرد.
علیزاده با اشاره به اینکه مازندران دارای فرهنگ و تاریخ غنی است و قابلیت تبدیل شدن به دروازه فرهنگی شمال کشور را دارد، یادآور شد: با توجه به وجود جنگ شناختی و ترکیبی که در حال وقوع است، باید از این فرصت استفاده کرده و ادبیات قوی و تاریخ بومی کشور را به نسل امروز رساند.
فرماندار شهرستان محمودآباد تاثیرگذاری پایدار در امر فرهنگی مستلزم بازنگری در محتوای کتاب و دروس فرزندان عنوان کرد و یادآور شد: میتوان با ارائه یک بسته فرهنگی جوانان را با فرهنگ و تاریخ غنی آشنا کنند در این صورت آنها هم در صیانت از فرهنگ و تاریخ و اشاعه آن پیشگام خواهند بود.
انتهای پیام