کد خبر: 4127008
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۱
حجت‌الاسلام موسوی در گفت‌وگو با ایکنا تأکید کرد:

لزوم توجه بیشتر به واحدهای جهاددانشگاهی در مناطق محروم

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: امیدوارم به آن دسته از واحدهای جهاددانشگاهی که در مناطق محروم فعالیت دارند، توجه ویژه‌ای شود و از منابع قوی انسانی این مناطق نهایت استفاده را ببریم.

حجت الاسلام موسوی

حجت‌الاسلام سیدکاظم موسوی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس و نماینده مردم اردبیل در جریان بازدید از نمایشگاه «جهاددانشگاهی؛ الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت دانش‌بنیان» که در محل نمایشگاه‌های خانه ملت برپا شده بود، اظهار کرد: فناورانه و جهادی بودن از ویژگی‌های جهاددانشگاهی بوده و از جلوداران نظام علمی کشور محسوب می‌شود. به نظر من جهاددانشگاهی را باید مولودی مبارک برای جوانان انقلاب اسلامی دانست.

وی ادامه داد: در جهاددانشگاهی جوانان تحصیل‌کرده بسیار فعالیت دارند که هم تدریس می‌کنند و هم در حوزه‌های مختلف تحقیق و پژوهش. پژوهشکده رویان از نمادهای کار جهادی در جهاددانشگاهی است که به رفع ناباروری در افراد کمک کرده و آرزوی دیرینه بسیاری از زوج‌های جوان را برآورده ساخته است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جهاددانشگاهی امیدی برای نظام پزشکی کشور محسوب می‌شود، گفت: بسیاری از افراد چه زن و چه مرد از درمان برخی بیماری‌ها ناامید شده بودند که با مراجعه به جهاددانشگاهی ناامیدی آنها به امید تبدیل شد.

موسوی با اشاره به اینکه باید به جهاددانشگاهی توجه ویژه شود، افزود: لازم است دولت به این نهاد انقلابی بیش از پیش توجه کند و از سوی دیگر نمایندگان مجلس با پی بردن به تلاش‌ها و اثرگذاری جهاددانشگاهی اعداد و ارقام خوبی را در بودجه برای این مجموعه بسیار حساس و مهم در نظر گرفته است.

وی بیان کرد: امیدوارم به آن دسته از واحدهای جهاددانشگاهی که در مناطق محروم فعالیت دارند، توجه ویژه‌ای شود و از منابع قوی انسانی این مناطق نهایت استفاده را ببریم.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: از جهادگران جهاددانشگاهی خواهش می‌کنم اگر در هرجا آسیبی را مشاهده کردند، این آسیب‌ها را به صورت کارشناسی به ما گزارش دهند تا به منظور برطرف ساختن این آسیب‌ها در کمیسیون‌های تخصصی چکش‌کاری شوند.

موسوی در پایان گفت: رفع خلأهای موجود در جهاددانشگاهی به بالندگی بیشتر آن منجر خواهد شد.

انتهای پیام
captcha