کد خبر: 4128113
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۰

شرکت 180 دانشجوی پیام‌ نور البرزی در مسابقات قرآن

معاون فرهنگی دانشگاه پیام‌ نور البرز با اعلام جزئیات برگزاری بیست‌وششمین دوره مسابقات قرآن و عترت(ع) دانشگاه پیام نور استان در بخش‌های مختلف گفت: در مجموع 180 دانشجو در این مسابقات شرکت کرده‌اند.

مسابقات قرآن

وحید پوریعقوبی، معاون فرهنگی دانشگاه پیام‌ نور البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز درباره جزئیات برگزاری بیست‌وششمین دوره مسابقات قرآن و عترت(ع) دانشگاه پیام‌ نور استان در بخش‌های مختلف اظهار کرد: مرحله دانشگاهی این جشنواره قرآنی در بخش آوایی به‌صورت حضوری در دانشگاه پیام‌ نور البرز برگزار شد که 25 دانشجوی دختر و پسر در رشته‌های قرائت ترتیل و تحقیق، حفظ کل، پنج جزء و ۱۰ جزء شرکت داشتند.

وی با بیان اینکه اینکه امسال در مجموع، 180 دانشجو در بخش‌های مختلف آوایی، معارفی، پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری شرکت داشتند، افزود: کارنامه برگزیدگان استانی در بخش آوایی به همراه فایل تلاوت‌ها به دبیرخانه کشوری در دانشگاه پیام نور البرز ارسال شد که این آثار در مرحله کشوری نیز مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

این مسئول تصریح کرد: بخش معارفی بیست‌وششمین دوره مسابقات قرآن و عترت(ع) نیز در بخش‌های آشنایی با سیره معصومین(ع)، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه و آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم در روز ۲۹ فروردین 1402 به‌صورت مجازی و همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha