کد خبر: 4133785
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۱

اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز قدس در بیرجند

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان‌جنوبی از برقراری محدودیت‌های ترافیکی روز قدس در شهر بیرجند خبر داد.

محدودیت‌های ترافیکی روز قدس در بیرجندبه گزارش ایکنا، به نقل از پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان‌جنوبی، سرهنگ علیرضا عباسی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان‌جنوبی، امروز ۲۴ فروردین‌ماه گفت: به منظور تسهیل در عبور و مرور و افزایش ضریب ایمنی برای شرکت کنندگان و جلوگیری از مشکلات ترافیکی و بروز حوادث در این روز، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های تردد و توقف در مسیر برگزاری مراسم روز قدس و محل اقامه نماز جمعه اعمال خواهد شد.

وی افزود: پارک کلیه وسایل نقلیه در مسیر راهپیمایی میدان ابوذر-خیابان ارتش-خیابان پاسداران- میدان قدس و اطراف مسجد امام حسین (ع) از ساعت ۱ بامداد روز جمعه ۲۵ فروردین ماه ممنوع است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان‌جنوبی بیان داشت: از ساعت ۸ صبح تردد و توقف همه وسایل نقلیه در مسیر راهپیمایی و خیابان‌های منتهی به مسجد امام حسین (ع) خیابان شهید تیمورپور-خیابان شهید اسدزاده- ۱و۳ و خیابان پاسداران ممنوع است.

عباسی افزود: رانندگان از پارک وسایل نقلیه خود جلوی درب پارکینگ منازل شهروندان جدا خودداری کنند و به دلیل کمبود فضای پارکینگ از مردم عزیز خواسته می‌شود از وسایل نقلیه عمومی برای حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس و نماز جمعه استفاده کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به مسدود بودن مسیرهای منتهی به محل‌های برگزاری راهپیمایی و به منظور جلوگیری از مشکلات ترافیکی، شهروندان از مسیرهای جایگزین برای تردد در سطح شهر استفاده کنند.

انتهای پیام
captcha