کد خبر: 4134862
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۱
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین خسروپناه:

شورای زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی نیازمند تحول است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شورای زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی نیازمند تحول است؛ تحول به معنای حذف نیست بلکه به معنای تعالی و تکامل است، باید از فعالان مردمی زنان در شورای زنان استفاده شود.

شورای زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی نیازمند تحول استبه گزارش ایکنا به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، نشست هم‌اندیشی نقش زن و خانواده در «مکتب شهید سلیمانی» با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این نشست با اشاره به اسناد مصوب شده در این شورا اظهار کرد: مهمترین دغدغه در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی عملیاتی شدن اسناد مصوب است، البته این به‌معنای توقف در نوشتن سند نیست چراکه هنوز در بسیاری از حوزه‌ها نیاز به اسناد کاربردی وجود دارد.

خسروپناه اظهار کرد: دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی آماده است که استفاده حداکثری از فعالان زن داشته باشد.  شورای زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی نیاز به تحول است؛ تحول به معنای حذف نیست بلکه به معنای تعالی و تکامل است، باید از فعالان مردمی زنان در شورای زنان استفاده شود.

وی با تأکید بر الگوی سوم زن بیان کرد:‌ در الگوی سوم زن تنها خانه‌داری و فرزند آوری و همسرداری مد نظر نیست بلکه زن امروز، زن جامعه، عالم و فعال در تمدن نوین اسلامی است اینکه هم‌اکنون شاهد حضور زنان بیشتر از مردان در حوزه‌های مختلف مانند دانشگاه‌ها هستیم مایه مباهات است و باید حضور زنان در اجتماع را تقویت کنیم.

خسروپناه ادامه داد: شورای عالی انقلاب فرهنگی چهار وظیفه راه بینی یعنی رصد و شناخت اولویت‌ها، دوم راهبردی به معنای شناخت و کشف سیاست‌ها، سوم راهبری یعنی هدایت‌گری اسناد و چهارم یعنی راه سنجی به معنای نظارت و اثربخشی را بر عهده دارد. بار اصلی این مأموریت‌ها بر عهده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه هم‌اکنون چهار ستاد علم و فناوری، تعلیم و تربیت، زن و خانواده و فرهنگی و اجتماعی در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی فعال است، ادامه داد: ستاد زن و خانواده و شورای زنان می‌توانند این چهار مأموریت راه‌بینی، راهبری، راهبردی و راه‌ سنجی را در حوزه زنان پیش ببرند. از فعالیت‌های زنان در این چهار حوزه در ذیل ستاد زنان و خانواده حمایت و پشتیبانی صددرصدی خواهد کرد.

خسروپناه با تأکید بر شبکه‌سازی زنان گفت: زنان فعال در عرصه‌های مختلف باید شبکه ارتباطی مختص به خود را تشکیل دهند و از آن طریق برای خواسته‌های خود اقدام کنند چراکه اینگونه صدایشان رساتر شنیده خواهد شد.

انتهای پیام
captcha