کد خبر: 4135435
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۱

همایش سردار سربلند در نقده برگزار شد

همایش سردار سربلند با حضور خانواده معظم شهدا در حسینیه ثارالله نقده برگزار شد.

همایش سردار سربلند در نقده برگزار شدبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، مهدی رضوی معاون اجرایی سپاه شهدای آذربایجان غربی، امروز 30 فروردین در همایش سردار سربلند که به مناسبت یادبود سردار شهید محمد حجازی در حسینیه ثاراالله نقده برگزارشد، گفت: رزمندگان اسلام با حضور در جبهه‌های حق علیه باطل از جایگاه امامت و ولایت دفاع کردند.
وی ادامه داد: رزمندگان اسلام چه در هشت سال دفاع مقدس، چه در زمان ظهور گروهک تررویستی داعش از نهضت حسینی الهام گرفتند، در نهایت آن‌قدر ایستادند تا پیروزی را از آن خود کردند.
رضوی اضافه کرد: از آنجا که مجاهدان فی‌سبیل‌الله با الهام گرفتن از شهدای صحرای کربلا به میدان نبرد قدم گذاشتند، پس توانستند، از تعلقات دنیوی و زندگی مادی حتی خانواده دل بریده و با سبکباری جنگیدند.
معاون اجرایی سپاه شهدای آذربایجان غربی،  برخورداری از انگیزه نیرومند، ایمان به مبدأ و معاد، عشق ورزیدن به اهل بیت(ع)، پیروی از امامت و ولایت، برخورداری از روحیه شهادت‌طلبی را مهم‌ترین ویژگی شهدا برشمرد، گفت: فضائل اخلاقی در بالاترین حد خود در بین این قشر به فعلیت و شکوفائی رسیده بود.
وی با بیان اینکه، آیات  قرآن کریم و احادیث معصومین علیهم السلام به جایگاه رفیع رزمندگان اشاره می‌کند، گفت: رزمند‌ه‌ها، آزادگان، جانبازان و شهیدان در اوج قلّه‌های رفیع افتخار ایستاده‌اند، به طوری‌که نه‌تنها بین ملت بزرگ ایران اسلامی احترام ویژه‌ای دارند، بلکه خداوند متعال نیز آنها را موردعنایت قرار می‌دهد.

انتهای پیام
captcha