کد خبر: 4136010
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۳

معنویت رمضان در سراسر زندگی‌‌ نهادینه شود

امام‌جمعه تکاب گفت: باید تلاش کنیم، معنویتی که در ماه مبارک رمضان احساس می‌کنیم، در سراسر زندگی‌مان نهادینه شود و همواره طعم شیرین ایمان را احساس کنیم.

معنویت رمضان در سراسر زندگی‌‌ نهادینه شودبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام مصطفی کوهی، امام‌جمعه تکاب، امروز دوم اردیبهشت، در خطبه‌های نماز عید سعید فطر که در مصلی‌امام‌خمینی این شهرستان برگزار شد، گفت: ماه مبارک رمضان ایمان و معنویتی را با خود به همراه می‌‌آورد، که باید تلاش کنیم، آن را در تمام زندگی‌مان مستتر کنیم.

وی ادامه داد: به واسطه اقامه نماز اول وقت، روزه‌داری، به‌جا آوردن مناسک مذهبی، حضور در مساجد، دستگیری از نیازمندان پرهیز از گناه، همه ما طعم شیرین ایمان را احساس می‌کنیم، پس باید تلاش کنیم، این روحیه و معنویتی که در خودمان و پیرامون‌مان ایجاد کرده‌ایم، در سراسر سال و در کل زندگی‌مان وجود داشته باشد.

امام‌جمعه تکاب اضافه کرد: ایمان و دینداری‌مان نباید منحصر به این ایام شود، بلکه لازم است، همواره به‌گونه‌ای زندگی کنیم، رضایت خداوند متعال را همراه داشته باشد، این حال خوش با خداوند بودن بعد از عید سعید فطر تمام نشود.

حجت‌الاسلام کوهی یکی از سنت‌های پسندیده این ایام را کمک به مستمندان و دستگیری از افراد بی‌بضاعت دانست، اضافه کرد: این رویه را همواره در طول سال باید دنبال کنیم، کمااینکه خوشبختانه مردمان ما انسان‌های دلسوز، نوع‌دوست و نیکوکار هستند.

وی اضافه کرد: ولی لازم است، این رویکرد کمک به هم‌نوع را در سراسر جامعه اسلامی نهادینه کرده و الگوسازی کنیم، تا نسل جدید نیز در این راه گام‌های بلندی بردارند و ضمن شکرگزاری، در راستای انفاق نیز اهتمام کنند.

انتهای پیام
captcha