مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویهوبویراحمد از جمعآوری ۳۶ میلیارد تومان زکات فطریه برای کمک به نیازمندان خبر داد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویهوبویراحمد، قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویهوبویراحمد امروز، 13 اردیبهشتماه در جمع کارکنان این ادارهکل، گفت: مردم استان در عید فطر ۱۴۰۲ حدود ۳۶ میلیارد و ۷۳ میلیون تومان زکات فطره در قالبهای مختلف از جمله نقدی، فطریه عام، فطریه سادات و کفارات عمد و غیرعمد پرداخت کردهاند.
وی افزود: دبیر زکات استان متولی جمعآوری فطریه بود که با برنامهریزیهای انجام شده حدود ۸۰۰ صندوق در همه مناطق استان توزیع شد.در زمینه جمعآوری زکات فطریه ادارات کمیته امداد، بهزیستی و مؤسسات خیریه با همکاری نهادهای مختلف مانند صدا و سیما، شورای زکات و نیروی انتظامی پشتیبانی کردند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویهوبویراحمد بیان کرد: امسال حدود ۵۹۷ میلیون تومان زکات فطریه در صندوقها به حسابهایی که مشخص شده بود بهصورت نقدی واریز شد که با همکاری نهادهای مختلف بین نیازمندان توزیع شد.
انتهای پیام