کد خبر: 4140718
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۷

رتبه نخست خراسان‌جنوبی‌ها در کمک به بازسازی عتبات

استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه عشق و علاقه به اهل بیت(ع) عامل اصلی تحمل سختی‌ها توسط مردم ولایتمدار ایران اسلامی است، گفت: مردم خراسان‌جنوبی در کمک به بازسازی عتبات رتبه اول کشور را دارند.

جواد قناعت؛ استاندار خراسان‌جنوبیبه گزارش ایکنا، به نقل از استانداری خراسان‌جنوبی، جواد قناعت، استاندار خراسان‌جنوبی، ۲۳ اردیبهشت‌ماه در جمع مردم مؤمن، انقلابی و ولایتمدار  روستای برکوک شهرستان قاینات گفت: آمریکا و اروپایی‌ها، ۴۴ سال تلاش کردند تا از طریق هشت سال جنگ تحمیلی، اقدامات تجزیه‌طلبانه، ترور، بمب‌گذاری و کودتا، نظام اسلامی ایران را به زمین بزنند؛ در بعضی از دوره‌ها یک یا دو قوه ایران در دست دوستان غربی‌ها بود که به جای دستور گرفتن از مقام معظم رهبری از غربی‌ها دستور می‌گرفتند و در این دوره‌ها نفوذی‌ها در بدنه حکومت حضور داشتند.

وی با بیان اینکه توطئه‌های غربی‌ها انرژی و هزینه بسیاری از ما گرفت، افزود: آنها در صدد ایجاد تغییر رفتار در مردم ایران بودند که به این آرزوی خود نرسیدند. جوانان و نظامیان ایران بر خلاف نظامیان غربی به خاطر عشق و ارادت به اهل بیت(ع) از مرگ نمی‌ترسند، چراکه آنها مرگ را حیات جاودان می‌دانند.

قناعت با بیان اینکه غربی‌ها و اسرائیل وضعیت مناسبی ندارند، ادامه داد: دو میلیون نفر از اسرائیل مهاجرت کرده‌اند و نافرمانی و خودکشی در بین نظامیان اسرائیل افزایش یافته است؛ غربی‌ها در بخش رسانه‌ای از ما قوی‌تر هستند و به فضای مجازی دل بسته‌اند.

وی با تأکید بر اینکه در دولت سیزدهم ریل‌گذاری مناسبی برای حل مشکلات باقی‌مانده از گذشته انجام شده است، یادآور شد: روز به روز مشکلات حل شده و در حال پیشرفت در حوزه‌های مختلف هستیم.

استاندار خراسان‌جنوبی با اشاره به شرایط راه‌آهن استان گفت: با اختصاص ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار، پروژه راه‌آهن بیرجند_ یونسی به‌زودی با حضور مهمان کشوری کلنگ‌زنی می‌شود.

وی با بیان اینکه مردم خراسان‌جنوبی در کمک به بازسازی عتبات رتبه اول کشور را دارند، اظهار کرد: در خراسان‌جنوبی قاینات این رتبه را کسب کرده و در بین بخش‌ها نیز بخش سده و در بخش سده هم روستای برکوک رتبه اول را برای کمک به بازسازی عتبات کسب کرده است.

قناعت با بیان اینکه برای تشکر و قدردانی از مردم ولایتمدار برکوک به این روستا آمده‌ایم، بیان کرد: شما با وجود همه سختی‌ها دنیا را با ائمه اطهار(ع) و مقام معظم رهبری عوض نکرده‌اید. عشق و علاقه به اهل بیت(ع) عامل اصلی تحمل سختی‌ها توسط مردم ولایتمدار ایران اسلامی است. این مردم، مردمی انقلابی و وفادار به نظام و انقلاب هستند و وظیفه مسئولان است که مشکلات آنها را حل کنند؛ رئیس‌جمهور از جنس این مردم است و خود را وقف نظام کرده و دوست دارد برای مردم کار کند تا عقب‌افتادگی‌های گذشته جبران شود.

در حالی سرانه مشارکت مردم روستای برکوک در کمک به بازسازی اعتاب مقدس کشور عراق در سال ۱۴۰۱ بیش از یک میلیارد و ۶۰ میلیون ریال بوده که تعهد ابلاغ شده به این روستا برای سال گذشته ۳۸ میلیون و ۶۲۵ هزار ریال بوده است.

سرانه هر نفر جمع‌آوری شده در برکوک با جمعیت ۵۱۵ نفر، از ۷۵ هزار ریال به دو میلیون و ۶۰ هزار ریال افزایش یافته که نشان‌دهنده افزایش ۲۷ درصدی تعهد این روستا به ستاد عتبات عالیات است.

 براساس این گزارش، آیین تکریم مردم مؤمن و انقلابی روستای نمونه کشوری برکوک در شهرستان قاینات، شنبه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه با حضور جواد قناعت، استاندار خراسان‌جنوبی،‌ نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و با حضور پرشور مردم این روستا برگزار شد.

در این مراسم ضمن تجلیل از خانواده معظم شهدای روستای برکوک، لوح تقدیر استاندار خراسان‌جنوبی به مردم روستای نمونه کشوری برکوک اهدا شد.

یادآور می‌شود، طرح توسعه زیر سطحی حرم امامین جوادین(ع) به نام صحن حضرت امام محمدباقر(ع) در کاظمین با مشارکت شش استان خراسان‌جنوبی، خراسان‌رضوی، خراسان‌شمالی، قم، فارس و اصفهان اجرا می‌شود و دبیرخانه آن در استان خراسان‌جنوبی مستقر است.

انتهای پیام
captcha