کد خبر: 4143935
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۸

آزادسازی پنج زندانی کردستانی به برکت حضور کاروان رضوی

آزادسازی پنج زندانی کردستانی به برکت حضور کاروان رضوی دبیر کانون جوانان رضوی استان کردستان از آزادسازی پنج زندانی جرائم غیرعمد کردستانی به برکت حضور کاروان زیر سایه خورشید در کردستان خبر داد و گفت: 80 سرباز نیز مرخصی چهار روزه و تعدادی از زندانیان مرخصی 48 ساعته گرفتند.

نشست خبری کاروان زیر سایه خورشید در کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حامد امیریان، دبیر کانون جوانان رضوی استان کردستان امروز، ششم خرداد در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان گفت: کاروان زیر سایه خورشید از تاریخ ششم تا 11 خردادماه به مدت پنج روز مهمان استان کردستان هستند.

وی با اشاره به حضور کاروان زیر سایه خورشید در شش شهرستان استان افزود: شهرستان‌های سنندج، سروآباد، مریوان، دهگلان، قروه و بیجار میزبان کاروان زیر سایه خورشید می‌شوند.

دبیر کانون جوانان رضوی استان کردستان با اشاره به اینکه امسال با توجه به شعار سال برنامه‌های متنوعی در سطح استان کردستان پیش‌بینی شده است، بیان کرد:  با حضور کاروان زیر سایه خورشید 58 برنامه فرهنگی در استان کردستان برگزار می‌شود.

وی از آزادسازی پنج زندانی جرائم غیرعمد کردستانی از بدو ورود کاروان رضوی به استان خبر داد و گفت: 80 سرباز نیز مرخصی چهار روزه و تعدادی از زندانیان مرخصی 48 ساعته گرفتند.

امیریان، دیدار با نماینده ولی فقیه، استاندار کردستان، نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری، تجلیل از خانواده شهید بامدی را از دیگر برنامه‌های اولین روز اعزام کاروان رضوی به استان کردستان ذکر کرد و افزود: بازدید از مرز باشماق، شرکت در مراسم صبحگاه مشترک و مراسم سان، آزادسازی زندانیان، جشن تکلیف، دیدار با دراویش مریوان، افتتاح کانون خدمت‌یاری، برگزاری مراسم جشن در پارک رضوان، برگزاری خطبه عقد با حضور کاروان رضوی برای اولین بار از دیگر مراسم این کاروان بوده است.

وی زیارت از راه دور را هدف اصلی کاروان زیر سایه خورشید دانست و یادآور شد:  حضور در روستاهای کم برخوردار گنداب، ویهج، پیرتاج، دیدار با خانواده شهدا، غباروربی هاجره خاتون و سرکشی از سرای سالمندان از دیگر برنامه‌های کاروان رضوی در استان کردستان خواهد بود.

انتهای پیام
captcha