همایش سراسری تکریم و بزرگداشت امامزادگان شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار، تجلیل از خیرین، زحمتکشان، خادمان و هئیت امنا امامزادگان، نهم خردادماه با حضور مسئولان لشگری و کشوری دو شهرستان در آستان مقدس بی بی سر روضه «بی بی رقیه» شهرستان بابلسر برگزار شد. 
به گزارش ایکنا از مازندران، همایش سراسری تکریم و بزرگداشت امامزادگان شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار و تجلیل از خیرین، زحمتکشان، خادمان و هئیت امنا امام زادگان، نهم خرداد ماه با حضور حجتالاسلام انتظاری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مازندران، مسوولان لشکری و کشوری دو شهرستان در آستان مقدس بی بی سر روضه «بی بی رقیه» شهرستان بابلسر برگزار شد.
در این همایش پس از تلاوت آیات کلام الله مجید و پخش نماهنگ صلوات خاصه و فعالیتهای اداره اوقاف و امور خیریه، مولودیخوانی توسط مداح اهل بیت(ع) حسین شعبانی، آیین پرچمگردانی توسط خادمان رضوی شهرستان بابلسر با اجرای چاووشیخوانی برگزار شد.
در ادامه حجتالاسلام رمضان شجاعی، رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار، ضمن تبریک میلاد سراسر نور حضرت امام رضا(ع) و دهه کرامت به ارائه گزارش عملکرد اداره اوقاف و امور خیریه و فعالیتهای اوقاف در این ایام پربرکت و نورانی پرداخت.
وی با اشاره به اینکه ۲۱ امامزاده شاخص و واجبالتعظیم در دو شهرستان بابلسر و فریدونکنار داریم، گفت: با توجه به گردشگرپذیربودن دو شهرستان میطلبید اقدامات زیربنایی برای توسعه بقاع متبرکه دو شهرستان صورت گیرد، در این راستا با هزینه چند میلیارد تومانی توانستیم گامهای مثبتی را در جهت توسعه امامزادگان این شهرستانها داشته باشیم که زائران و گردشگران بتوانند از این امامزادگان به خوبی بهرهمند شود.
وی افزود: در ایام دهه کرامت با تلاشهای انجامشده توانستیم دو نماز جمعه را در آستان مقدس امامزاده قاسم(ع) آستانه سرا فریدونکنار و امامزاده حسن(ع) هادی شهر برگزار کنیم.
حجتالاسلام شجاعی تصریح کرد: اعزام مبلغ، برگزاری کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم، اجرای طرح آرامش بهاری از جمله اقدامات انجامشده در دو شهرستان است.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار خاطرنشان کرد: در طول مسیر همواره ائمه جمعه، فرمانداران، شهرداران، خيّران و بزرگان به عنوان راهنما در کنار ما بودند که جای بسی قدردانی دارد.
در ادامه این آیین حجتالاسلام انتظاری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان مازندران، نیز به ارائه مطالبی در رابطه با امامزادگان و بقاع متبرکه در کشور پرداخت و گفت: در سطح کشور حدود 8 هزار امامزاده داریم.
وی افزود: روحیه ظلمستیزی و ایستادگی مردم ایران در مقابل ظلم و ستم از جمله برکات حضور این امامزادگان در این کشور است.
حجتالاسلام انتظاری تصریح کرد: برای مردم این مسئله مطرح است که امامزادگان به دلیل ارتباط نزدیکشان با اهل بیت(ع) از جایگاه و تقرب خاصی نزد خداوند برخوردار هستند و به همین دلیل با حضور در بقاع متبرکه امامزادگان ضمن ادای احترام به ساحت مقدس این بارگاههای نورانی، ایشان را نزد امام معصوم(ع) واسطه قرار میدهند تا گره از مشکلاتشان باز شود.
در ادامه این همایش با حضور روحانیون و مسئولان حاضر در همایش از خیران، خادمان و زحمتکشان عرصه امامزادگان و بقاع متبرکه شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار تجلیل به عمل آمد.