به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه بقیه الله (عج)، اجلاسیه نهایی نظریه قلب سلیم در مراقبتهای سلامت معنوی، روز چهارشنبه هفتم تیرماه با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاونت پرستاری وزارت بهداشت، ریاست بورد پرستاری ایران، اعضایی از فرهنگستان علوم پزشکی و شورای عالی انقلاب فرهنگی، در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) از ساعت 8 تا 10 به شکل حضوری و آنلاین برگزار میشود.
در این جلسه مینو اسدزندی، صاحب نظریه قلب سلیم به بیان بازبینی طرحنامه خود مبتنی بر نظرات دریافت شده از سوی داوران و ناقدان درجلسه پیش اجلاسیه خرداد ماه سال 1401 میپردازد.
وی با بیان گزارههای اصلی این نظریه و عدم وجود گزارههای مشابه در ایران و جهان، به تشریح وضعیت مطلوب سلامت معنوی (به معنای برخورداری از قلب سلیم )، وضعیت موجود سلامت معنوی (پریشانیها، دیسترسها و نیازهای معنوی مددجویان سالم و بیماران در چهار بعد ارتباط با خدا، خود، مردم و عالم خلقت) خواهدپرداخت.
سپس با بیان نظریه شخصیت معنوی و تشریح آسیب شناسی معنوی، چرایی و چگونگی بروز این پریشانیها والام روحی را بیان میکند. سپس راهکار حرکت از وضعیت موجود به سمت وضعیت مطلوب سلامت معنوی را در روش مداخله این نظریه بیان میکند. اسدزندی با توضیح پروتکل مشاوره و مراقبت معنوی در مددجویان سالم، بیماران، خانواده و احاد جامعه روش اجرای خدمات سلامت معنوی را درطول عمر و در تمام سطوح پیشگیری مطرح کرده و گامهای خود مراقبتی معنوی مشاوران و مراقبان معنوی و شایستگیهای آنها را شرح میدهد.
وی ضمن بیان مسئله تحقیق خود یعنی «چرایی بروز ابتلائات در زندگی انسان» و «چگونگی تسکین پریشانی های معنوی»، به توضیح مراحل تحقیقات انجام شده در طول دو دهه گذشته میپردازد و نظریه قلب سلیم را با نظریههای رقیب مقایسه کرده، ادله صحت مدعای خود را با مستندات و ادله عقلی، نقلی و تجربی توضیح میدهد.
همچنین بر لزوم آموزشهای رسمی مرتبط با بعد معنوی وجود انسان، نیازها و رنجهای آن در دروس دانشجویان علوم پزشکی کل کشورتاکید خواهد کرد.
یاداوری میشود، اجلاسیه نهایی نظریه قلب سلیم توسط کمیته دستگاهی شورای نظریهپردازی، نقد و مناظره علمی در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) با همکاری هیئت حمایت از کرسیهای نظریه پردازی، نقد ومناظره علمی شورایعالی انقلاب فرهنگی برگزار خواهدشد و علاقهمندان میتوانند ازطریق لینک http://vc.bmsu.ac.ir/r9klm2pw9jebبه شکل مجازی در جلسه شرکت و گواهی دریافت کنند. این گواهی دارای امتیاز پژوهشی برای اعضای هیئت علمی دانشگاههاست.
انتهای پیام