کد خبر: 4152597
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۸

پویش «به عشق علی (ع)» همزمان با دهه امامت و ولایت در مازندران برگزار می‌شود

پویش «به عشق علی (ع)» همزمان با دهه امامت و ولایت در مازندران برگزار می‌شود رئیس اداره اکرام کمیته امداد امام(ره) مازندران، گفت: پویش «به عشق علی (ع)» با هدف ثبت نام از خیرین برای حمایت از فرزندان ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان همزمان با دهه امامت و ولایت اجرا می‌شود.

پویش «به عشق علی (ع)» همزمان با دهه امامت و ولایت در استان مازندران

به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام(ره)، عبدالله رنجبر تیلکی، رئیس اداره اکرام کمیته امداد امام(ره) مازندران گفت: پویش «به عشق علی (ع)» با هدف ثبت نام از خیرین برای حمایت از فرزندان ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان همزمان با دهه امامت و ولایت اجرا می‌شود.

وی افزود: در این طرح ملی و خداپسندانه، خیرین و هم استانی‌های عزیز به صورت داوطلبانه و به نیت امیرالمؤمنین مولا علی (ع) حمایت از یک یا چند فرزند یتیم را برای مدت یک یا چند سال با کمک ماهیانه حداقلی در حد توان متقبل می‌شوند.

رنجبر تصریح کرد: مردم خیر و نیکوکار می‌توانند از طریق کد دستوری *8877*011# کمک‌های نقدی خود را برای ایتام و نیازمندان به‌صورت عام واریز کنند.

رئیس اداره اکرام کمیته امداد امام (ره) مازندران اظهار کرد: مردم نیکوکار نیز با مراجعه به دفاتر امداد و مراکز نیکوکاری سراسر استان و یا از طریق مراجعه به سایت Ekram.Emdad.ir و ارسال عدد 110 به سرشماره 3000333311 با انتخاب فرزندان معنوی در این طرح خداپسندانه مشارکت کرده و با کمک مادی و معنوی خود ایتام را حمایت کنند.

وی بیان‎ کرد: ۵۳ هزار حامی در استان از  بیش از ۱۳ هزار کودک در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین حمایت و کمک‌های خود را ماهیانه به شماره کارت فرزند معنوی خود واریز می‌کنند.

انتهای پیام
captcha