به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست خبری «یازدهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی رشد» امروز شنبه، ۲۴ تیر در سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.
مجتبی دانشور، دبیر یازدهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی رشد در این نشست بیان کرد: این جشنواره از شهریور سال ۱۴۰۱ با هدف توسعه و ارتقای فرهنگ تولید محتوای الکترونیکی کلید خورد. محتوای صوتی، پادکست، گرافیک متحرک، بازیهای تعاملی، تصویر سه بعدی، واقعیت مجازی موارد در نظر گرفته شده برای شرکت در یازدهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی است.
وی با بیان اینکه بیش از ۳۳ هزار اثر در یازدهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی رشد شرکت کردند ادامه داد: شاهد استقبال خوبی از این جشنواره بودیم و فرایند فراخوان جشنواره دو مرحله تمدید شد. یکی از اهداف اصلی جشنواره ارتقای مهارت فنی تولید محتوا در بین معلمان بود. بحث ارتقای مهارتها در قالب کارگاههای آموزشی در نظر گرفته شد که در دو بخش استانی و ستادی کارگاههایی به همین منظور برگزار شد. بیش از ۱۵ هزار نفر در کارگاههای آموزشی شرکت کردند.
دانشور افزود: از ۳۳ هزار اثری که به جشنواره ارسال شده استانهای تهران، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان پنج استانی بودند که بیشترین آثار را به جشنواره ارسال کردند. ۶۰ درصد مخاطبان یازدهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی معلمان، ۳۰ درصد دانشآموزان و ۱۰ دانشجویان بودند که در آن شرکت کردند. ۶۵ درصد شرکتکنندگان در این جشنواره از بانوان بودند.
دبیر یازدهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی رشد اظهار کرد: بیشترین حجم محتوای ارسال شده فیلم آموزشی، موشنگرافی و پادکست بوده که مخاطبان به صورت برخط شرکت کردند.
وی اعلام کرد: اختتامیه یازدهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی رشد روز دوشنبه ۲۶ تیر در مدرسه دارالفنون برگزار خواهد شد. در این مراسم از ۴۰ نفر از شرکتکنندگان تقدیر به عمل خواهد آمد.
شهریار ابراهیمی، مدیر اجرایی یازدهمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی رشد بیان کرد: ما در پی غنیسازی فضای آموزشی هستیم. این نیاز بعد از همهگیری کرونا بیشتر احساس شد اما این جشنواره پیش از دوران کرونا برگزار شده بود و اکنون در یازدهمین دوره آن هستیم. آثار فرستاده شده درخشان است و سبب شگفتزدگی هیئت داوران شده است.
انتهای پیام