به ایکنا از اردبیل، همایش شیرخوارگان حسینی(ع)، روز گذشته، 30 تیرماه اولین جمعه ماه محرم، در سالن رضازاده اردبیل و با حضور مادران اردبیلی برگزار و مادران دیار سبلان به نیت بابالحوائج حضرت علی اصغر(ع) فرزندان خود را نذر شهید شش ماهه کربلا کردند تا با الهام از این فرهنگ بینظیر بتوانند فرزندان خود را تربیت کنند.
مادران اردبیلی با بر تن کردن لباسهای هم شکل برای فرزندانشان و بستن سربندهای سبز به پیشانی آنها که بهنام مبارک بابالحوائج حضرت علی اصغر(ع) و حضرت رقیه(س) منقش بود اوج ارادتمندی و دلدادگی خود را به ساحت سیدالشهدا(ع) نشان داده و در حالی که نجوای مادرانه همسو با حضرت رباب(س) داشتند بر شیرخوار تشنه لب کربلا اشک ماتم ریختند.
در این مراسم که همراه با روضه و نوحهخوانی مداحان بود مادران نیکاندیش اردبیل شیرخوارگان خود را رو به آسمان گرفته و در حالی که دعا و نیایش میکردند از حضرت علی اصغر(ع) درخواست شفاعت کودکان مریض، بیماران صعبالعلاج و مادران بیفرزند را کردند.
اعضای مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) همچنین با حضور در بیمارستان بوعلی اردبیل که ویژه کودکان است، با اهدای سربندها و لباسهای سبز برای شفای این کودکان دست به دعا شدند.
انتهای پیام