کد خبر: 4161570
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸

کمیته رصد و پایش مسائل مرتبط با مساجد سمنان ایجاد شود

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه نیاز به رصد مشکلات مساجد برای رفع آنها داریم، گفت: کمیته رصد و پایش مسائل مرتبط با مساجد استان تشکیل شود.

حجت الاسلام مطیعی نماینده ولی فقیه در سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان،به نقل از دفتر امام جمعه سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان، عصر روز گذشته، 18  مرداد در دیدار با اعضای قرارگاه مرکزی پیامبر اکرم (ص) با بیان اینکه نیاز به رصد مشکلات مساجد برای رفع آنها داریم، گفت: کمیته رصد و پایش مسائل مرتبط با مساجد استان تشکیل شود.

وی افزود: در کنار رصد فعالیت‌های مساجد موجود باید برای نقاطی که فاقد مسجد هستند نیز برنامه‌ریزی کرد.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه برخی مشکلات مساجد منحصر به این استان نیست و در سایر نقاط کشور نیز وجود دارد یادآور شد: یکی از مشکلاتی که برخی مساجد با آن روبرو هستند این است که برخی افراد، خود را صاحب مسجد می‌دانند و ضوابط هیأت امنا و یا قرارگاه را نمی‌پذیرند و کار خودشان را می‌کنند.

حجت‌الاسلام مطیعی با تأکید بر لزوم تبعیت ارکان مسجد از قوانین و ضوابط موجود متذکر شد: مسجد متولی پذیر نیست از سوی دیگر برخی مساجد با وجود کمبود امکانات، اقدامات برجسته و مهمی را انجام می‌دهند لذا هماهنگی ارکان مسجد با یکدیگر یکی از عوامل اصلی تحقق اهداف مساجد است.

به گفته وی؛ تنظیم رابطه اعضای هیأت امنای مسجد با هیأت و پایگاه بسیج یکی از موضوعات راهبردی در قرارگاه است که در این راستا هیئت‌های مذهبی باید زمینه‌ساز ورود جوانان به مساجد باشند نه اینکه پس از مدتی به دلایل مختلف جوانان را از فضای مسجد دور کنند.

امام جمعه سمنان با تأکید بر اینکه برنامه‌های جانبی نظیر ورزش، کلاس‌های آموزشی  نباید باعث شود جوانان حاضر در مسجد از فضای مسجد فاصله بگیرند اظهار کرد: هدف اصلی و اساسی آن است که جوانان را به مساجد هدایت کنیم لذا در این امر نباید نقض غرض صورت بگیرد.

انتهای پیام
captcha