به گزارش خبرنگار ایکنا، عبدالوهاب برادران، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران امروز دوشنبه 23 مردادماه طی نشستی خبری با اصحاب رسانه گفت: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران تلاش کرده ارتباط با دانشجو را در تمام سطوح معاونت سرلوحه کار خود قرار دهد و اعتقاد داریم برای تصمیمات دانشگاه باید با کسانی که می خواهیم برای آنها تصمیم بگیریم، مشورت کنیم.
وی با اشاره به اینکه این دانشگاه ۱۵ خوابگاه در سطح تهران دارد، گفت: با مراجعه حضوری به تمامی خوابگاهها مشکلات احصا شده است. ۱۱ هزار دانشجو و چند هزار دانشجوی متأهل داریم اما فقط هشت واحد خوابگاه متاهلی داریم که با رشد ۴۰۰ درصدی تعداد خوابگاههای متاهلی را به ۶۰ واحد میرسانیم.
برادران با اشاره به اینکه یکی از مهمترین معاونتها در این دانشگاه، مدیریت فرهنگی است، گفت: برای ۱۱ هزار دانشجوی ایرانی و دو هزار و ۵۰۰ دانشجوی خارجی از حدود ۱۱ کشور از جمله عراق، هند، پاکستان و لبنان برنامه فرهنگی خواهیم داشت.
وی ادامه داد: یکی از مسائل فرهنگی فضا دادن به دانشجویان برای بیان نظرات و عقاید است که در همین راستا مسابقه گفتآورد را برگزار کردیم و ۲۰ گروه از دانشگاههای علوم پزشکی رقابت داشتند. این مسابقات مدل خوبی برای کرسیهای آزاداندیشی است. همچنین اردوهای متعدد دانشجویی برگزار شد که به ارتباط دانشجویان ایرانی و خارجی به خوبی کمک کرد. بهمن سال گذشته مراسم روز جوان با حضور هزار دانشجو در سطح دانشگاه برگزار شد.
برادران اعلام کرد: در مقوله امور قرآنی سال گذشته و امسال المپیادهای قرآنی برگزار شد. ۵۰۰ دانشجوی فعال قرآنی در دانشگاه داریم. تاکنون ۱۲ رتبه کشوری دریافت کردیم و اسفند ماه امسال جشنواره قرآن، عترت و سلامت را به مدت سه روز با همکاری فرهنگستان علوم خواهیم داشت.
وی به برنامههای این معاونت در خصوص اربعین حسینی نیز اشاره کرد و گفت: تلاش داریم امکان سفر دانشجویان بیشتری را فراهم کنیم. از آنجایی که افزایش قیمتها برای دانشجویان تأمین هزینه سفر را مشکل کرده بود، با کمک رئیس دانشگاه برای اولین بار تسهیلات درونمرزی اربعین با پوشش هزار دانشجو ارائه میشود. ایاب و ذهاب دانشجویان را تا مرز تقبل کردهایم که این کمکی به کاهش هزینههاست.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به برگزاری همایش سلامت در اربعین گفت: نگاه دانشگاه ما جامعه مهدوی و جامعه ظهور است؛ هر سال که با جدیتر شدن بحث مراسم اربعین حسینی در عراق، بحث سلامت نیز در آن جدیتر میشود. ما کیتی تشخیصی برای بررسی سلامت زائران بازگشتی به کشور طراحی کردهایم، اما مهم آموزش موارد پیشگیرانه است.
برادران اعلام کرد: خوشبختانه ۹۰ درصد احکام انضباطی دانشجویان مورد عفو رهبر انقلاب واقع شد و امیدواریم سال تحصیلی آینده را به خوبی شروع کنیم. در بسیاری از موارد دانشجویان مطالعات سیاسی نداشتهاند و کارها سهواً صورت گرفته است.
وی از افتتاح اولین سالن تیراندازی حرفهای و برگزاری اولین لینگ ورزشی دانشجویی خبر داد و اظهار کرد: صعود ۹ دانشجوی دختر به قله دماوند و صعود آقایان به دماوند از اقدامات ورزشی بود. همچنین با گسترش اداره مشاوره دانشجویی، رتبه اول را در سطح تیپ یک کشور دریافت کردیم. حمایت روحی و روانی از دانشجویان پزشکی و پزشکان، ارتباط با خانواده دانشجویان، ارسال گاهنامههایی برای خانواده دانشجویان با هدف تقویت ارتباط خانوادهها با جوانان نیز انجام شده است.
برادران افزود: خوابگاه علمدار که مخصوص دانشجویان دختر مجرد است نیز با ۴۰۰ نفر ظرفیت افتتاح میشود.
وی ادامه داد: مسئله جدی در حوزه حجاب و عفاف در سطح دانشگاه نداریم. اما چند کمیته را در معاونت ایجاد کردیم از جمله کمیته عفاف و حجاب که محصولات فرهنگی متعدد تولید و توصیههای لازم را ارائه میکند. کمیته دانشجویان بینالملل نیز تأسیس شده و برای اولین بار بحث دانشگاه بدون دخانیات را در دانشگاه ایران مصوب کردیم که در تلاش برای تحقق آن هستیم.
برادران درباره خدمترسانی دانشگاه ایران در اربعین نیز گفت: علاوه بر مرز مهران، موکب درمانی این دانشگاه با کمک هلال احمر در عمود ۱۰۹۲ با ۲۵ پزشک برپا میشود.
انتهای پیام