به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا عادل، معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه طی سخنانی در مراسم اختتامیه اولین دوره جشنواره سلاله(ویژه معرفی فعالیتها و خدمات آستان امامزادگان بقاع متبرکه) که امروز، هشتم آبانماه در محل هتل ارم تهران برگزار شد، گفت: در کنار همه برنامهریزیهایی که برای مدیریت و برنامههای بقاع و امامزادگان در سازمان اوقاف صورت میگیرد، از جمله جلسات و دورههای آموزشی برای هیئت امنا و خادمان بقاع و ...، برای اولین بار موضوعی با عنوان جشنواره تدارک دیده شد که دستاندرکاران بقاع فعالیتهای خود را در یک جشنواره به رقابت بگذارند.
وی افزود: در این نوع جشنواره و برنامههای ویژه بقاع برکات زیادی وجود دارد که در این راستا امسال جشنواره سلاله با حمایت ریاست سازمان اوقاف برگزار شد. از رونمایی و زمان فراخوان این جشنواره در دهه کرامت، تراکم کاری برنامههای دستاندرکاران بقاع آنچنان زیاد بود که شاید هر روز یک ویژهبرنامه در هر یک از بقاع متبرکه در حال اجراست. با این تراکم کاری اجرای جشنواره مقداری سختی بود، اما این کار در سطح استانها و شهرستانهای مختلف به خوبی انجام شد.
عادل بیان کرد: امسال در مجموع ۱۲۶۰ آستان امامزادگان در جشنواره سلاله همکاری داشتند. در این زمینه ۲۰ موضوع از اولویتهای فعالیتهای امامزادگان در نظر گرفته شد که تمامی اینحوزهها نیز از حوزههای مورد تاکید سازمان اوقاف بود.
وی اظهار کرد: با پیگیریهای انجام شده از سوی رابطان جشنواره در استانهای مختلف، بالغ بر شش هزار اثر از سوی امامزادگان در جشنواره ارائه شد. همچنین، داوری جشنواره نیز در دو سطح استانی و کشوری برگزار شده و امروز نیز مراسم در اختتامیه از برگزیدگان کشوری جشنواره تجلیل میشود.
معاون فرهنگی سازمان اوقاف تصریح کرد: علاوه بر محورهایی که برای جشنواره انتخاب شد، گزینهای با عنوان ابتکارات نیز در جشنواره وجود داشت که طبق آن بقاع متبرکه امکان عرضه ابتکارات و ایدههای جدید در جشنواره را داشتند که از ایدههای برتر امامزادگان به خوبی استفاده خواهد شد.
وی در پایان بیان کرد: در هیچ یک از محورهای جشنواره موضوع رسانه مد نظر نبود، اما امامزادگانی توانستند، حائز رتبههای برتر در جشنواره سلاله شوند که کار رسانهای کرده بودند. نکته مهم این است که فعالیتهای انجام شده در بقاع متبرکه بعد رسانهای داشته باشند.