کد خبر: 4180965
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۰

غزه به خط مقدم مقاومت تبدیل شده است

امام‌جمعه تکاب گفت: غزه به خط مقدم و نماد جبهه مقاومت تبدیل شده و افسانه بازدارندگی رژیم صهیونیست شکست و دکترین بن گورین در بازدارندگی و هشداردهندگی و کشاندن جنگ به قلمرو خارج از سرزمین‌های اشغالی را برای همیشه درهم شکست.

حجت الاسلام مصطفی کوهی امام جمعه تکاببه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام مصطفی کوهی، امام‌ جمعه تکاب، ۱۹ آبان ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تکاب اظهار کرد: ۳۴روز از عملیات تاریخ‌ساز و سرنوشت‌ساز طوفان‌الاقصی گذشته، عملیاتی که دستاوردهای بزرگ راهبردی را درپی داشته و خواهد داشت.

وی افزود: غزه به خط مقدم و نماد جبهه مقاومت تبدیل شده و افسانه بازدارندگی رژیم صهیونیست شکست و دکترین بن گورین در بازدارندگی و هشداردهندگی و کشاندن جنگ به قلمرو خارج از سرزمین‌های اشغالی را برای همیشه درهم شکست.

امام‌ جمعه تکاب تصریح کرد: سوال اینجا است راهبرد جدید اتاق عملیات مشترک مقاومت چییست؟ مقاومت با راهبرد جدیدی وارد فصل جدیدی از تاریخ پیروز مقاومت صبورانه خود و ورود به مرحله بعدی خود شده است: «بستن راه صدور نفت و ارزاق به سرزمین‌های اشغالی توسط دولت‌های اسلامی»این روزها درست مثل آن روزی است که رهبر انقلاب گفتند که «کرانه باختری هم باید مثل غزه مسلح شود. 

وی ادامه داد: شاید باور آن برای خیلی‌ها سخت بود اما هفت سال بعد از آن اقدامات مسلحانه و پشت سر هم مجاهدین فلسطینی نشان داد که راهبرد تسلیح موفق شده است. 

حجت‌الاسلام کوهی ببان کرد: مثل عملیات سیف‌القدس در ۱۴۰۱ که اوج این اقدامات بود و حالا مقاومت ثمره آن را می‌چشد اگر با طوفان‌الاقصی حیثیتی از ستون نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی چیزی باقی نماند حالا هدف مقاومت ستون اقتصادی اشغالگران بوده و روزهای سخت و دشوار اما سرشار از پیروزی در راه است.

وی گفت: پس از گذشت یک هفته از آغاز عملیات زمینی گسترده رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در سایه تداوم بمباران‌های هوایی که قدرت تخریب آن به اذعان بسیاری، در سطح بمباران هسته‌ای هیروشیما و حتی بیشتر از آن است، به نظر نمی‌رسد که رژیم غاصب توانسته‌ باشد به دستاوردهای واقعی نظامی در میدان دست یابند.

امام جمعه تکاب عنوان کرد: این نظامیان با ادامه بمباران بی‌رویه مناطق مسکونی و پیشروی در مناطق باز تا ساحل دریا در تلاش هستند تا شمال غزه را کاملا محاصره کنند و این یک چالش بزرگ برای آن‌ها طی روزهای آینده است، زیرا در عین حال یک فرصت برای قدرت‌نمایی نیروهای مقاومت نیز به شمار می‌آید.

وی افزود: جبهه مقاومت یقین دارد که رژیم اشغالگر قدس بازنده این نبرد خواهد بود و فلسطین و نوار غزه، پیروز این معادله قلمداد می‌شوند و در این موضوع کمترین شبهه‌ای وجود ندارد. 

حجت‌الاسلام کوهی اضافه کرد: اگرچه آمریکا و رژیم اشغالگر قدس در تلاشند با القائات رسانه‌ای و تبلیغاتی خود روی ابعاد گسترده و جبران‌نشدنی شکست خود پوششی ایجاد کنند اما واقعیتی به نام شکست مطلق اسرائیل را در این میان نمی‌توان سانسور کرد.

وی ادامه داد: این شکست در روزهای آتی پررنگ‌تر خواهد شد و سقوط دشمن صهیونیستی را بیش از پیش تسهیل و تسریع خواهد کرد. 

امام جمعه تکاب گفت: به مناسبت سالروز رحلت علامه طباطبایی؛ 24 آبان روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار نامگذاری شده واین دانشمند بزرگوار، عارف جلیل‌القدر، فیلسوف، متفکر بزرگ اسلام و مفسر کبیر قرآن که یکی از مفاخر کم‌نظیر عالم اسلام بود. 

وی خاطرنشان کرد: خصیصیه‌هاى روحی و اخلاقى مرحوم علامه طباطبایی كم نیست؛ اما به نظر می‌رسد دو ویژگی از ایشان، بسیار شاخص و محوری است؛ اول، التزام علمی و عملی به مفاهیم و معارف اسلام ناب و اصیل؛ دوم، ارادت، مودت و ولایت بسیار عمیق نسبت به اهل بیت عصمت است.

انتهای پیام
captcha