به گزارش ایکنا به نقل از تی آر تی، زارا محمد، دبیر کل شورای مسلمانان بریتانیا (MCB) اعلام کرد وضعیت خاورمیانه بر مسلمانان بریتانیا تأثیر میگذارد.
محمد گفت: امسال، ما ماه آگاهی از اسلامهراسی را در شرایط حمله اسرائیل به غزه، و محیط سیاسی بسیار خصمانه نسبت به جوامع مسلمان بریتانیا برگزار میکنیم.
در ماه اکتبر، صادق خان، شهردار لندن، یک میزگرد با رهبران جوامع یهودی و مسلمانان بریتانیا برگزار کرد. او گفت: درگیری در غزه تأثیر مستقیمی بر لندن و لندنیها دارد و موارد فزاینده اسلامهراسی و یهودیستیزی در پایتخت مشاهده میشود.
به گفته محمد، در طول حمله یک ماهه به نوار غزه، ما شاهد موجی از جنایات ناشی از نفرت در داخل کشور بودهایم و جرایم اسلامهراسی تنها در لندن 140 درصد افزایش یافته است.
رسانههای محلی در مورد طیف وسیعی از موارد ضد مسلمانان در بریتانیا گزارش دادهاند. یکی از برجستهترین پروندهها در شمال بریتانیا پرونده قرار دادن سر خوک در نزدیکی یک مسجد در لنکاوی بود.
سخنگوی شورای مساجد لنکاوی میگوید: این شورا قبلاً با مواردی برخورد کرده است که مکانهای عبادت خراب شده است، و آنها فعالانه به افرادی که به دلیل مسلمانی خود با نفرت مواجه هستند در گزارش چنین حوادثی به پلیس این کشور کمک میکنند. این مشاهدات توسط شورای مسلمانان بریتانیا که اطلاعات دقیقی از موارد گسترده دارند، ثبت میشود.
زارا محمد افزود: ما همچنین شاهد حملات اسلامهراسی در سراسر بریتانیا بودهایم، از جمله: اقدام به آتشسوزی در مسجد آکسفورد که در آن عامل حمله، قوطی بنزین را به سمت مسجد پرتاب کرد؛ حمله مردی به یک زن یا موردی که در روز روشن فردی مشروبات الکلی روی نمازگزاران مسلمانی که در حال نماز خواندن بودند ریخت.
بر اساس گزارشها، یک مرد نیز به دلیل 10 مورد کشیدن گرافیتی اسلامهراسانه در ایستگاههای اتوبوس در بخشی از لندن بازداشت شد.
به گفته Tell Mama، یک مؤسسه خیریه بریتانیایی که حوادث ضد مسلمانان را ضبط میکند، دانشآموزان و کارکنان مدارس نسبت به پوشیدن لباسهای اسلامی یا اعلام همبستگی با فلسطین ابراز نگرانی کردهاند.
Tell Mama همچنین میگوید که در یک ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل، جرایم اسلامهراسی هفت برابر افزایش یافته است. از 7 اکتبر، این سازمان در مجموع 701 مورد جرم ضد مسلمانان را تا 7 نوامبر ثبت کرده است. این حوادث شامل 212 مورد رفتار توهین آمیز، 28 مورد رفتار تهدیدآمیز، 29 مورد تجاوز، 24 مورد تخریب، 16 مورد تبعیض، 17 مورد سخنان نفرتانگیز و 5 مورد ادبیات ضد اسلامی است. این سازمان همچنین 375 پرونده آنلاین را در همان بازه زمانی ثبت کرده است.
انتهای پیام