کد خبر: 4183701
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۳

راه شهدا، حرکت در مسیر اسلام ناب است

راه شهدا، حرکت در مسیر اسلام ناب است مسئول نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بندرانزلی گفت: شهدای عزیز و امام راحل از ما انتظار حرکت در مسیر اسلام واقعی را دارند زیرا مسیر آنها راه ایمان و اسلام واقعی است.

آیین غبارروبی مزار شهدای انزلی

به گزارش ایکنا از گیلان، حجت‌الاسلام مرتضی علیزاده، مسئول نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بندرانزلی امروز، دوم آذرماه در چهارمین روز از هفته بسیج در آیین غبارروبی مزار شهدا اظهار کرد: هفته بسیج یادآور رشادت شهدای جلیل القدری است که در راه اسلام، جهاد و از خودگذشتگی کردند.

وی با بیان اینکه از خداوند متعال می‌خواهیم ما را در مسیر آن بزرگواران قرار دهد، افزود: اگر می‌خواهیم شهدا را خوشحال کنیم مهمتر از برگزاری یادبودها و گرامیداشت‌ها، حرکت در مسیر شهداست؛ راه شهدا، مسیر اسلام ناب و واقعی بود.

مسئول نماینده ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بندرانزلی تأکید کرد: شهدای عزیز و امام راحل از ما صرفا یادواره و گرامیداشت نمی‌خواهند بلکه حرکت در مسیر اسلام واقعی را انتظار دارند زیرا مسیر آنها راه ایمان و اسلام واقعی است. مسیر اسلام واقعی که بارها امام راحل در خطاب به همه اقشار به آن تأکید داشتند خودسازی و جامعه سازی در سایه تزکیه نفس بوده است.

انتهای پیام
captcha