به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجتالاسلام محمد مهدی ایمانیپور در شب شعر بینالمللی غزه که شب گذشه، سوم دی ماه در تالار وحدت تهران برگزار شد، ابراز امیدواری کرد که چنین برنامهای، ادای دینی به شهدای غزه باشد و اظهار کرد: آنچه که امروز در غزه رخ میدهد یک فاجعه بشری تمامعیار در جهان محسوب میشود. زخمی که در سال ۱۹۴۸ با تأسیس رژیم نامشروع صهیونیستی در منطقه سر باز کرد تبدیل به غدهای سرطانی شده است که به تعبیر امام راحل تنها با از بین رفتن آن منطقه و جهان روی آرامش و صلح خواهد دید.
وی افزود: در طول هفتاد و پنج سال مقاومت ستودنی فلسطینیان در استیفای حقوق حقه خود، زبانزد خاص و عام بوده است و در هر برههای از تاریخ، این حرکت مقدس، تداوم یافته است.
ایمانیپور همچنین گفت: پس از پیروزی شکوهمند و جریانساز انقلاب اسلامی مسئله فلسطین و آزادسازی قدس تبدیل به آرمان مسلمانان و انسانهای آزاده در سراسر دنیا شد و جریان مقاومت را به گفتمان مقاومت تبدیل کرد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به شمار پرتعداد شهدای غزه، ابراز کرد: امروز دشمن صهیونیستی با کمک جریان زور و تزویر آمریکایی و خیانت مهرهها و وابستگان خود، بدترین و بیسابقهترین جنایت را علیه مردم مظلوم و زنان بیدفاع فلسطین صورت میدهد و بمباران مناطق مسکونی و بیمارستانها، پناهگاه و مدارس در غزه و خانیونس را به امری روزمره تبدیل کرده است.
ایمانیپور در ادامه گفت: در شورای امنیت سازمان ملل متحد، نماینده آمریکا وقیحانه در مقابل هرگونه تصمیمی را که متضمن آتشبس یا توقف کننده جنگ باشد ایستادگی میکند تا تنفس مصنوعی به تلآویو، صهیونیستها را از این مخمصه نجات دهد.
وی با تأکید بر اینکه کمترین شبههای وجود ندارد که آنچه امروز در غزه رخ میدهد، نبرد فلسطینی ـ اسرائیلی نیست بلکه نبرد حق و باطل است، ادامه داد: پیروز نهایی این نبرد، جریان حق و رزمندگان غیور مقاومت و انسانهای سرافرازی هستند که تسلیم صحنهسازی نظامی امنیتی رسانهای و تبلیغاتی دشمن قسم خورده انسانیت نشده و با قدرت و قوت در صیانت از مردم زجرکشیده فلسطین، استقامت کردهاند.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همچنین ابراز کرد: چنانچه رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید فرمودهاند صهیونیستها قادر به جبران این شکست سنگین و تاریخساز نخواهند بود و برعکس آن چه میپنداشتهاند جنگ غزه تبدیل به نقطه عطفی در سقوط و تباهی آنها محسوب میشود.
ایمانیپور در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار کرد: در اینجا، قصد دارم از رسالت و مسئولیتی سخن بگویم که بر دوش شما اصحاب ادب و شعر در سراسر منطقه است. طبع ادبی و نظم و نثر، زمانی که در خدمت یک آرمان مقدس در میآید به خودی خود، جریانساز است. چه بسا شعری، و حتی شعر و مصرعی ذهن انسانهای بیشماری را در منطقه و جهان معطوف به خود کرده و آنها را خواب غفلت رها میسازد. یا جماعتی را در دفاع از حقوقشان مصممتر میسازد. این دگرگونی، از احوال انسانها آغاز میشود و به احوال جوامع و حتی به دولتها و ساختارهای تصمیمساز رسمی تسری پیدا میکند. اکنون که به برکت ایستادگی مردم غزه، شاهد بیداری انسانی در جهان هستیم تلاشهای شما بیش از گذشته میتواند موثر واقع شود.
وی با بیان اینکه توجه دادن به مسئله فلسطین امروز یک رسالت الهی، انسانی و دینی است، گفت: ادبیات پایداری در جای جای جهان مجرایی برای انتقال حقانیت و حقیقت و مظلومیت بوده و به همین سبب در قاموس بشری قابل هضم یا تحریف نیست.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، همچنین گفت: مخاطب ادبیات پایداری، فطرت انسانها است. ادبیات مقاومت و پایداری مصداق عینی جهاد تبیین در برابر رسانههای غربی و صهیونیستی و روایتگری معکوس و انحرافی آنها در مقابل فلسطین محسوب میشود. شعرا صرفاً راوی نیستند بلکه هدایتگر اذهان بشری در مسیر پیدایش و بازکشف مسیر تعالی هستند. این جایگاه والا و رسالت بزرگ را باید ارج نهاد و دستانی که با هدف تبیین و افشای مظلومیت تاریخی و سرزمینی مردم فلسطین بر روی کاغذ جاری میشود باید فشرد.
ایمانیپور در پایان، بیان کرد: بیشک دشمنان از تک تک گامها و زحماتی که در این مسیر نورانی برداشته میشود وحشت زده هستند. زیرا لرزه بر بنیان بیبنیاد زورمداری و تسلیمپذیری حقیرانه انداخته و نقشههای دشمن را یکی پس از دیگری نقش بر آب سازند.