کد خبر: 4194687
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶

موضوع غزه مربوط به تمام جهان اسلام اعم از شیعه و اهل سنت است

امام جمعه موقت مهاباد گفت: غزه و بیت‌‌المقدس تنها موضوع فلسطینی‌ها و اعراب نیست و مربوط به تمام جهان اسلام و اهل سنت و تشیع است.

سلیمان رشیدی امام جمعه موقت مهابادبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، ماموستا سلیمان رشیدی، امام جمعه موقت مهاباد، ۲۹ دی در خطبه‌های نماز جمعه مهاباد اظهار کرد: بیت‌المقدس به تمام مسلمانان جهان تعلق دارد و فلسطین در صدر مهمترین مسائل جهان اسلام است، غزه و بیت‌‌المقدس تنها موضوع فلسطینی‌ها و اعراب نیست و مربوط به تمام جهان اسلام و اهل سنت و تشیع است.

وی اضافه کرد: استکبار جهانی و رسانه‌های غربی برای جنایت‌های رژیم جعلی صهیونیستی سرپوش گذاشته و باید ما همه تلاش خود را برای جلوگیری از این امر و تبیین جنایات صهیونیست‌ها به کار بگیریم.

امام جمعه موقت مهاباد با بیان اینکه غزه طی سه ماه گذشته مورد حملات شدید رژیم صهیونیستی قرار دارد، گفت: از جهان اسلام و جوامع جهانی انتظار می‌رود در مقابل این اقدامات تروریستی ایستاده و از مردم بی‌گناه و مظلوم فلسطینی دفاع کنند.

ماموستا رشیدی بیان کرد: خداوند رزق و روزی را برای بندگان تضمین کرده و افرادی که به بهانه روزی دست به هر اقدامی، در اشتباه هستند، عبودیت و بندگی فلسفه اصلی زندگی بوده و طمع در دنیای فانی چیزی جز پشیمانی را به دنبال نخواهد داشت.

وی در پایان جان باختن کوهنوردان کوه رندوله را تسلیت گفت و از کوهنوردان خواست جوانب احتیاط را در فصل زمستان رعایت کنند.

انتهای پیام
captcha