کد خبر: 4195484
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰

نام پدرتان را در حرم امام حسین(ع) جاودانه کنید

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات از هموطنان دعوت کرد با تأمین هزینه یک کاشی از طرح توسعه حرم امام حسین(ع) و حک نام پدر خود بر پشت آن، هدیه‌ای متفاوت به پدران خود اهدا کنند.

نام پدرانتان را در حرم امام حسین(ع) جاودانه کنیدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، حجت‌الاسلام کاظم رنجبرمحمدی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با اشاره به پیشرفت طرح توسعه حرم امام حسین (ع) مزین به نام صحن عقیله بنی هاشم گفت: این طرح با همت مهندسان، کارگران و استادکاران ایرانی اکنون به مرحله کاشی‌کاری رسیده است.

وی گفت: اسناد و شواهد متقن به‌دست آمده از اعتاب مقدسه نشان می‌دهد که خیران و استادکاران ایرانی در قرون گذشته، نام خود را بر پشت خشت‌ها، درها، ضرایح ودیگر اجزاء معماری حرم‌ها به یادگار ثبت می‌کردند.

حجت‌الاسلام رنجبرمحمدی اظهار کرد: حک نام خیّر و دست‌اندرکاران احداث بنا در حرم‌های مطهر به امید بهره‌مندی از شفاعت ائمه اطهار علیهم السلام، سنتی رایج بین استادکاران ایرانی بود که افتخار ساخت‌وساز در اعتاب مقدسه را داشتند.

وی با بیان اینکه امروز نیز این فرصت معنوی ارزشمند برای عرض ارادت به آستان ائمه اطهار فراهم شده است، گفت: از خیران و تمامی علاقه‌مندان به خاندان عصمت و طهارت دعوت می‌کنیم به نیت هدیه روز پدر یا احسان به روح «پدران درگذشته»، هزینه یک کاشی از این صحن را که مبلغ آن 200 هزارتومان است، نذر کنند و نام عزیزان خود را در حرم امام حسین(ع) جاودانه کنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، گفت: استادکاران ایرانی که هم اکنون در کربلا مشغول اجرای طرح توسعه حرم امام حسین(ع) هستند، نام خیر یا امواتی که به نیت آنها، هزینه اهدا شده است را پشت کاشی حک و در حرم نصب می‌کنند.

رنجبرمحمدی با بیان اینکه برکت نذر معنوی خیران حرم‌ساز به چرخه اقتصاد کشور باز می‌گردد، اظهار کرد: مصالح به‌کار رفته در طرح‌های توسعه عتبات از جمله کاشی، لوستر، سیمان و دیگر مصالح از تولیدکنندگان داخل ایران تهیه و ارسال می‌شود.

براساس این گزارش، علاقه‌مندان به مشارکت در این طح می‌توانند به بخش پویش کاشی حرم در سایت ستاد توسعه و بازسازی عتبات به نشانی https://atabat.org/fa/forms/80  مراجعه کنند.

ویژگی‌های طرح توسعه حرم امام حسین(ع)

یادآوری می‌شود، فاز نخست طرح توسعه حرم مطهر حسینی مزین به نام صحن حضرت زینب (س) در محدوده بین خیابان باب قبله، خیابان شهدا و خیابان جمهوری واقع شده که براساس شواهد تاریخی، همان مکان واقعه عاشوراست.

فضا‌های زیارتی صحن حضرت زینب(س) شامل شبستان‏‌های رو سطحی و زیر سطحی به همراه مجموعه‌های خدماتی است که حدود ۴۵ هزار متر مربع را شامل می‏‌شود. فضا‌های غیر زیارتی نیز با مساحتی حدود ۱۱۸ هزار مترمربع شامل ساختمان اداری، ساختمان مضیف، موزه و کتابخانه، موتورخانه مرکزی و تونل است.

امکانات خدماتی و رفاهی مناسبی برای زائران مانند ۸۵۰ چشمه سرویس بهداشتی و ۱۲۰ چشمه دوش در صحن حضرت زینب(س) پیش‌بینی شده است.

در پروژه صحن حضرت زینب(س)، شبستانی مزین به نام حضرت علی اکبر(ع) به مساحت حدود دو هزار و 800 متر مربع در طبقه همکف پروژه احداث شده‌است.

شبستان حضرت علی اکبر (ع) روبروی خیمه‌گاه حسینی است که جزو فضا‌های زیارتی طرح توسعه حرم مطهر و صحن حضرت زینب (س) است، حدود ۱۰ متر ارتفاع دارد که نورگیر‌های بزرگ و سردر زیبا برای این سازه طراحی شده است.

معرفی طرح پویش کاشی حرم

انتهای پیام
captcha