کد خبر: 4197795
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۲

کرسی تلاوت خانگی مؤسسه قرآنی شهید فرمانی بندرانزلی برگزار شد

مدیر مسئول مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت شهید فرمانی شهرستان بندرانزلی از برگزاری کرسی تلاوت خانگی به‌مناسبت سی و هشتمین سالگرد شهادت جاوید الأثر ابراهیم فرمانی همزمان باگرامیداشت ایام‌الله دهه فجر خبر داد.

کرسی تلاوت خانگی مؤسسه قرآنی شهید فرمانی بندرانزلی برگزار شد

جلسه خانگی قرآن در بندر انزلی

معصومه بیژن، مدیر مسئول مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت شهید فرمانی شهرستان بندرانزلی در گفت‌وگو با ایکنا از گیلان، از برگزاری کرسی تلاوت خانگی قرآن به‌مناسبت ایام‌الله دهه فجر خبر داد و اظهار کرد: کرسی تلاوت خانگی قرآن کریم با حضور جمشید بذربخش، مدرس و پیشکسوت قرآنی، قاریان و حافظان شهرستان بندرانزلی شامگاه 14 بهمن‌ماه برگزار شد.

وی با بیان اینکه این کرسی تلاوت به همت مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت خانه قرآن حضرت زهرا(س) بندرانزلی و به میزبانی این مؤسسه به مناسبت سی و هشتمین سالگرد شهادت جاوید الأثر ابراهیم فرمانی برگزار شد، افزود: پیش از این هم محفل انس با قرآن کریم در حسینیه شهید فرمانی روستای بالا محله سنگاچین همزمان با ۱۲ بهمن‌ماه، آغاز دهه مبارک فجر برگزار و در حاشیه این محفل قرآنی جوایزی به رسم یادبود به فعالان قرآنی مؤسسه اهدا شد.

بیژن با بیان اینکه مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت شهید فرمانی شهرستان بندرانزلی در خیابان مطهری، خیابان شهید علیرضا وثوقی، کوچه شهید اجاقی‌زاده واقع شده، گفت: از جمله برنامه‌های این مؤسسه می‌توان‌ به برگزاری دوره‌های حفظ، کلاس‌های روخوانی و روانخوانی اشاره کرد. کلاس‌های این مؤسسه صبح روزهای شنبه و دوشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برای علاقه‌مندان برگزار می‌شود و محدودیت سنی برای حضور در این دوره‌ها وجود ندارد.

انتهای پیام
captcha