به گزارش ایکنا؛ یکی از بهترین راههای خداشناسی، تماشای جهان و تفکر در پدیدههای رنگارنگ و شگفتانگیز آن است. هستی، مالامال از نشانههای وجود پروردگار و آینههایی برای دیدن جمال زیبای خداوند متعال است.
خداناباوران میخواهند این راه آشنایی با «الله» را به روی بندگان او ببندند. آنان بیهیچ دلیل و منطقی، جهان را محصول اتفاق میشمرند.
کتاب «به طور اتفاقی» به قلم حجتالاسلاموالمسلمین غلامرضا حیدریابهری که سومین چاپ آن به فاصله کوتاهی از زمان انتشار توسط «نشر جمال» روانه پیشخوان کتابفروشیها شده است؛ درباره همین سخن سست و نادرست است. نویسنده در کتاب «به طور اتفاقی» سعی کرده با بیانی طنزآمیز و البته عقلانی و فطری، ادعای اتفاقی بودن جهان را زیر سوال ببرد و بطلان آن را برای کودکان آشکار سازد. این کتاب با الهام از یکی از احادیث امام صادق(ع) نوشته شده است.
حجتالاسلاموالمسلمین غلامرضا حیدریابهری تاکنون کتابهای فراوانی در زمینه خداشناسی برای گروه سنی کودک و نوجوان به رشته تحریر درآورده است. تصویرگر این اثر آرش عادلی و مدیر هنری آن فریبا بندی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
چند دقیقه بعد یک جوشکار به طور اتفاقی گذرش به آنجا افتاد و آن تیرها و ستونهای لرزان را دید. خیلی تعجب کرد. آن وقت با خودش گفت: «وای، چه عجیب! چه عجیب و چه خطرناک! اگر این تیرها و ستونها فرو بریزند، شاید مردم مجروح بشوند. باید یک فکری بکنم».
بعد رفت و دستگاه جوشکاریاش را آورد و آن تیرها و ستونها را به هم جوش داد. او به همسایهها گفت: «این تیرها و ستونها چقدر دقیق انتخاب شده بودند. حتّی یک سانتیمتر هم کوچک و بزرگ یا کم و زیاد یا کلفت و نازک نبودند».
همسایهها گفتند: «انتخابی در کار نبوده است. این تیرها را باد آورده و به طور اتفاقی اینجا انداخته است» جوشکار گفت: «عجب!» یکی از همسایهها به شوخی گفت: «به جونِ مَش رجب.»
انتهای پیام