کد خبر: 4201508
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷
امام جمعه تکاب:

مشارکت حداکثری فرصتی برای رشد اقتصادی است

حجت‌الاسلام مصطفی کوهی گفت: عدم شرکت در انتخابات به خاطر مخالفت با وضعیت فعلی اقتصادی، گزینه‌ مناسبی نیست، اقتصاد جدای از مشارکت نیست، مشارکت جدی و همبستگی بالای مردمی فرصتی برای رشد اقتصادی کشور را به‌دنبال دارد.

حجت الاسلام مصطفی کوهی امام جمعه تکاببه گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام مصطفی کوهی، امام جمعه تکاب ۴ اسفندماه در خطبه‌های نماز جمعه این‌ هفته اظهار کرد: در طول تاریخ حیات پرافتخار تشیع، مهم‌ترین عاملی که شیعیان را در برابر حکومت‌های جور و ستم از زوال و انقراض نگه داشته مسئله انتظار و عقیده به ظهور حضرت مهدی (عج) بوده است.

وی افزود: مرحوم آیت‌الله صافی در کتاب امامت و مهدویت می‌نویسد: «پس از رحلت رسول خدا (ص) و شهادت امیرالمومنین و سید الشهدا(ع) تا امروز ریشه تمام حرکات و نهضت‌های شیعه و مسلمین علیه باطل و استعمارگران، همین فلسفه اجتماعی انتظار عقیده به ادامه مبارزه حق و باطل تا پیروزی مطلق بود. 

حجت‌الاسلام کوهی بیان کرد: یکی از بارزترین مصادیق تقوا، انتظار فرج است و انسان منتظر باید به زیور عدالت، تقوی و پارسایی آراسته باشد و منتظران ظهور امام زمان (عج) قدم‌هایشان را در راه استواری انقلاب اسلامی محکم بردارند.

وی ادامه داد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند:« هم روحتان در انتظار حضرت مهدی (عج) باشد، هم نیروی جسمی‌تان در این راه حرکت بکند؛ هر قدمی که در راه استواری این انقلاب اسلامی برمی‌دارید، یک قدم به ظهور حضرت نزدیک‌تر می‌شوید»، امروز حضور و مشارکت در انتخابات قدم برداشتن در راه استواری انقلاب اسلامی است. 

امام جمعه تکاب تصریح کرد: حضور در انتخابات لبیک گفتن به فرمایش نایب بر حق امام زمان است و حضرت آقا در دیدار مردم تبریز فرمودند:« باید در انتخابات همه شرکت کنند، انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی و راه اصلاح کشور انتخابات است، آن کسانی که دنبال این هستند که مشکلات را برطرف کنند، ترمیم کنند، باید به وسیله انتخابات راه درست را انتخاب کنند». 

وی گفت: دوستان و آشنایان را به حضور در انتخابات دعوت و تشویق و توصیه کنید زیرا این امر تواصی به حق بوده و کمک به برافراشته شدن پرچم جمهوری اسلامی همان پرچمی که پرچم انبیا محسوب می‌شود. 

حجت‌الاسلام کوهی عنوان کرد: عدم شرکت در انتخابات به خاطر مخالفت با وضعیت فعلی اقتصادی، گزینه‌ مناسبی نیست برعکس انتخابات فرصتی برای انتخاب مسئولان لایق و حلال مشکلات است و رای ندادن منجر به آسیب از دست‌دادن تصمیم‌سازی و کشف افکار جدید می‌شود، اقتصاد جدای از مشارکت نیست، مشارکت جدی و همبستگی بالای مردمی فرصتی برای رشد اقتصادی کشور را به‌دنبال دارد. 

وی افزود: گذشته از آن که آسیب‌های مشارکت حداقلی در انتخابات برای کشور به مراتب بیشتر از انتخاب گزینه رای‌ ندادن به هر دلیلی است، مشارکت کم انتخاباتی مردم، منجر به بروز آسیب‌های امنیتی می‌شود و حضور در انتخابات به مراتب موثرتر از قدرت نظامی است.

امام جمعه تکاب اضافه کرد: انتخابات نشان‌دهنده‌ عزم و اقتدار ملی بوده و بنابراین عدم حضور، نه تنها مشکلی را برطرف نمی‌کند بلکه مشکلات را زیادتر و پیچیده‌تر می‌کند و حضرت امام خمینی(ره) بار‌ها و در سخنان خود ویژگی‌های نماینده اصلح را تبیین کرده و در یکی از سخنرانی‌های خود گفته‌اند:« باید خودتان تشخیص بدهید که آدم صحیحى است تا این‌که بتوانید راى بدهید».

وی ادامه داد: مجلس اشخاص سیاسى، اشخاص اقتصاددان، اشخاص سیاستمدار، اشخاص مطلع بر اوضاع جهان لازم دارد و باید به اسلام متعهد به نظام و موافق با جمهورى اسلامى باشد.

انتهای پیام
captcha