سید مصطفی فاطمی، دبیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دبیر ستاد سفر در گفتوگو با ایکنا با اشاره به ثبت جهانی نوروز و افطار بیان کرد: امسال افطار به ثبت جهانی رسید و این ظرفیت را به کشور اضافه کرد. سال گذشته نیز نوروز به ثبت جهانی رسیده بود؛ این دو ظرفیت جهانی، فرهنگ ایرانی ـ اسلامی کشور ما را نشان میدهد. باید بتوانیم هر دو مورد را در این ایام معرفی و برنامههای باشکوهی برای نوروز و ماه رمضان اجرا کنیم.
وی درباره بحث ستاد هماهنگی خدمات سفر بیان کرد: با توجه به اینکه به ایام تعطیلات نوروز نزدیک میشویم و از سوی دیگر ماه مبارک رمضان را در پیش داریم؛ تلفیق این دو ممکن است یکسری تضادها را ایجاد کند و در برخی از موضوعات بتوانیم از آن بهره ببریم.
بیش از 2 میلیون نفر در شب، ظرفیت اسکان در کشور
فاطمی ادامه داد: از سال گذشته که ماه رمضان و نوروز با هم تلاقی پیدا کرد تلاش کردیم تا ارائه خدمات برای مسافرینی که به هر دلیلی نمیتوانند روزه بگیرند یا براساس تکالیف شرعی امکان روزه گرفتن ندارند را فراهم کنیم؛ این امکان در تمام شهرهای کشور برای اینکه بتواند خدماترسانی درست انجام شود، فراهم شد. اکنون در حال افزایش ظرفیت اسکانهای اضطراری در شهرهایی که بیشترین مسافر را دارد هستیم. ظرفیتهای اسکان در کشور به بیش از دو میلیون نفر در شب رسیده است و همچنان تلاش میکنیم ظرفیت اسکان افزایش یابد.
مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اظهار کرد: در سال گذشته در تعطیلات نوروز بیش از ۵۰ میلیون نفر به سفر رفتند؛ مشابه این حجم سفر را امسال هم خواهیم داشت البته بسیاری از سفرها از هماکنون شروع شده است زیرا بسیار مقید هستند و در نوروز روزه میگیرند و بههمین علت از همین الان به مسافرت رفتهاند به همین دلیل جلسات ستاد هماهنگی خدمات سفر در مراکز در حال برگزاری است تا به موضوعات مختلف از جمله حملونقل رسیدگی کنیم.
وی افزود: بسیاری از مسافران به دلیل ماه مبارک رمضان به استانهای زیارتی کشور سفر میکنند و استانهای قم و خراسان رضوی و شیراز استانهای هدف هستند؛ تلاش میکنیم تا بخشی از امکانات را به این شهرها گسیل کنیم تا مسافران و زائران از خدمات استفاده کنند.
انتهای پیام