به گزارش ایکنا؛ برخی از کلاهبرداران سایبری برای پنهان ماندن با تبلیغات کاریابی در شبکههای اجتماعی به ویژه در شبکههای اجتماعی غیربومی و گاهی با درج آگهیهای مختلف با موضوع کاریابی با عنوان کاریابی در منزل یا در منزل درآمد دلاری داشته باشید، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان میکنند و یا در این آگهیها از شهروندان میخواهند که در صرافیهای آنلاین برای آنها ترید یا همان خرید و فروش ارزهای دیجیتالی کنند.
مجرمان سایبری در اغلب موارد برای به دام انداختن قربانیان خود و موجه نشان دادن کار خود، به آنها اعلام میکنند که شرکت تجاری هستند و در زمینه رمزارزها فعالیت میکنند و برای ادامه روند کاری خود نیاز به افرادی دارند که در این زمینه تخصص لازم را دارند و یا علاقه به خرید و فروش رمز ارز دارند. این مجرمان به قربانیان خود اعلام میکنند که مبلغی را به حساب شما واریز میکنیم و شما با این مبالغ واریزی اقدام به خرید رمز ارز کنید و پس از خرید مقداری از آن را به عنوان دستمزد یا سود خود بردارید و مابقی را به حسابی که اعلام میکنند، واریز کنید که متأسفانه برخی از شهروندان پس از چند روز متوجه مسدود شدن حسابشان میشوند و بدون اینکه متوجه شوند در فرایند کلاهبرداری و پولشویی قرار گرفتهاند.
در واقع کلاهبرداران سایبری مبالغی که به صورت غیرمجاز از حسابهای افراد برداشت کرده بودند با کمک این افراد به رمزارز تبدیل میکنند و به زبان ساده این افرادی که به دنبال کار یا کسب درآمد از فضای مجازی بودند، متأسفانه در دام این کلاهبرداران و در فرآیند پولشویی قرار میگیرند.
پلیس فتا به همه شهروندان توصیه کرد؛ فریب این کلاهبرداریها را نخورند و دقت داشته باشند که اطلاعات مهم بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و دنبال درآمد در فضای مجازی به این صورت نباشند و در صورت برخورد با چنین مواردی، آن را با پلیس فتا در میان بگذارند.
انتهای پیام