کد خبر: 4227895
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۰
مقتدایی تأکید کرد:

تعامل سازنده مجلس و دولت؛ زمینه‌ساز پیشرفت حداکثری کشور + صوت

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر تعامل سازنده مجلس و دولت، گفت: این مقوله زمینه‌ساز پیشرفت حداکثری کشور و مدیریت قوی برای حل مسائل کنونی است که حل آنها جز با همکاری نزدیک و تقریب دیدگاه دو قوه میسر نیست.

عباس مقتدایی، نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی

عباس مقتدایی، نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، در گفت‌وگو با ایکنا درباره توصیه‌های مقام معظم رهبری در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس و شکل‌گیری تعامل سازنده مجلس و دولت، گفت: در تعامل مجلس و دولت توجه به زمینه‌سازی برای پیشرفت حداکثری کشور و مدیریت قوی برای حل مسائل و موانع کنونی مهم است. 

نماینده حوزه انتخابیه اصفهان و ورزنه تأکید کرد: کشور ما درون‌مایه‌های قوی فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی دارد و باید از این منظر مورد توجه قرار گیرد که چرا این ظرفیت‌های مثبت مورد بهره‌برداری و بهره‌وری حداکثری قرار نگرفته است.

وی با بیان اینکه این موضوع در ریل‌گذاری‌های قانونی در نظارت و مدیریت اهمیت دارد تا به نتیجه مطلوبی دست یابیم، تصریح کرد: این همان کار مشترکی است که نه دولت به تنهایی می‌تواند انجام دهد و نه مجلس، بلکه در یک تعامل سازنده و در فالب یک کار مشترک باید به آن نگاه شود. 

تقریب بیشتر مجلس و دولت

نماینده مجلس دوازدهم بیان کرد: مقام معظم رهبری نیز موضوع فوری در دستور کار مجلس را مبحث رأی اعتماد مطرح کردند. در دیدار 31 تیر نیز حضور رئیس‌جمهور منتخب در مجلس به تعامل بیشتر کمک کرد. فضای عمومی کشور از تبلیغات و رقابت‌ انتخاباتی خارج شده و تقریب هر چه بیشتر مجلس و دولت در حال رخ دادن است. 

رئیس‌جمهور منتخب به دنبال بیشترین بهره‌وری مدیریتی باشد

مقتدایی با تأکید بر اینکه مجلس تمام‌قد برای همکاری با دولت ابراز تمایل کرده است، افزود: رئیس‌جمهور منتخب متناسب با شرایط کشور به دنبال آن است که بیشترین بهره‌وری مدیریتی را ایجاد کند و فضا را مناسب می‌دانیم و امیدواریم گزینه‌های نهایی برای وزارت با توجه به معیارهای نظام اسلامی به گونه‌ای معرفی شود که بیشترین همکاری برای شکل گیری کابینه در کوتاه‌ترین زمان پدید آید. 

وی در پاسخ به این سؤال که چه ساز و کارهایی می‌تواند بهبود عملکرد هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان را در پی داشته باشد؟ گفت: با توجه به اینکه هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس هشتم براساس قانون شکل گرفت، این روند در مجالس بعدی نیز سپری شده است. 

کد

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بیان کرد: مجلس دوازدهم باید توجه کند که این هیئت باید با بالاترین حد توانمندی، رسیدگی، بهره‌وری و اثرگذاری تقویت شود. با عنایت به اینکه اکنون آغاز فعالیت مجلس دوازدهم است، در هفته‌های آینده نمایندگان مجلس در این مسیر گام‌های بلند‌تری خواهند برداشت و تأکید مقام معظم رهبری بر عملکرد این هیئت به منزله مؤلفه تقویت مجلس برای خودکنترلی مورد توجه نمایندگان خواهد بود. 

انتهای پیام
captcha