کد خبر: 4228620
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳

تولید «کیمیاگر و گوزن طلایی» با نظارت رجبی‌ دوانی

«کیمیاگر و گوزن طلایی» عنوان انیمیشنی به کارگردانی و تهیه‌کنندگی امید سیفی است که در آن محمدحسین رجبی دوانی، موضوعات دینی مرتبط را کارشناسی کرده است.

امید سیفی؛ کارگردان و تهیه‌کننده انیمیشن «کیمیاگر و گوزن طلایی» در گفت‌وگو با ایکنا گفت: این پویانمایی ظرف چند روز است که وارد مرحله پیش تولید خود شده است. «کیمیاگر و گوزن طلایی» روایتگر داستانی تخیلی، پر از رمز و راز، شگفتی و هیجان است که در ایران باستان شکل می‌گیرد و در خود آموزه‌های اخلاقی و دینی بسیار دارد.

وی افزود: تحقیق و نگارش فیلمنامه اثر نزدیک به ۳ سال زمان برده و مخاطب اصلی آن گروه سنی کودک و نوجوان است. ساخت این اثر توسط گروهی حرفه‌ای و مجرب با بهره‌گیری از آخرین فناوری‌های روز دنیا در مدت زمان ۲ سال انجام خواهد شد.

کارگردان پویانمایی «کیمیاگر و گوزن طلایی» بیان کرد: برای اکران این اثر علاوه بر سینماهای کشور، اکران بین‌المللی نیز پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شده است. فیلمنامه اخیراً مجوز پروانه ساخت خود را از وزارت ارشاد اخذ کرده و حمید بهمنی کارگردان سینما در این کار به ما مشاوره تخصصی می‌دهد. همچنین محمدحسین رجبی دوانی، حجت السلام ابراهیم گنجعلی و حجت‌السلام حسن قائمی مشاور مذهبی این انیمیشن هستند.

وی درباره جایگاه موضوعات ارزشی و دینی در پویانمایی چنین توضیح داد: معمولاً تمام موضوعات آموزشی که مباحث ارزشی را نیز شامل می‌شود همواره باید به صورت غیر مستقیم، هنرمندانه و با دلیل و منطق‌های علمی و تاریخی باشد. پاسخ خیلی از ناهنجاری‌هایی را که در جامعه وجود دارد می‌توان در تاریخ ایران و اسلام یافت پس کافی است به تاریخ رجوع کنیم تا به بسیاری از جواب‌های خود برسیم. البته فایده ثبت اتفاقات در تاریخ هم همین است که از رخدادهای گذشته عبرت بگیریم.

این انیماتور ادامه داد: ایجاد انگیزه و حس غرور در کودک و نوجوان ایرانی نسبت به گذشته خود و اینکه ذات و فطرت ایرانیان باستان قبل از اسلام عزیز، یکتاپرست بوده‌اند یکی از تاکیدات ما در این کار است. همچنین اینکه قهرمان نوجوان داستان در اوج سختی‌ها و ناملایمات (از دست دادن پدر و مادر در خردسالی و ...) درمی‌یابد، تنها نیست و خالق هستی، هدایتگر و نگهبان او است و نیز  اهمیت و ارزش خانواده و حفظ آن از دیگر اهداف ساخت این اثر است.

سیفی در انتها تاکید کرد: تولیدکنندگان آثار هنری هم باید همواره توجه به تاریخ را در نظر داشته باشند. در این پروژه با اینکه داستان تخیلی است اما تحقیقات فراوانی صورت گرفته و از عناصر، اتفاقات و اسامی تاریخی به صورت هنرمندانه استفاده شده است.

انتهای پیام
captcha