کد خبر: 4230682
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۲
محمد آذرپناه:

خبرنگاران، راویان وثیق و صحیح وقایع کشور هستند

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: در شرایط کنونی شاهد جنگ گسترده‌ای از روایت‌ها هستیم و بیان صحیح وقایع می‌تواند جلوی اشاعه روایت‌های دروغ را بگیرد.

خبرنگاران، راویان وثیق و صحیح وقایع کشور هستندبه گزارش خبرنگار ایکنا، نشست صمیمانه محمد آذرپناه؛ مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان تهران امروز چهارشنبه 17 مرداد و همزمان با روز خبرنگار، در سالن اجتماعات ساختمان این اداره کل برگزار شد.
 
آذرپناه در این دیدار با تبریک روز خبرنگار به اهالی رسانه گفت: کشور در این شرایط درگیر یک جنگ گسترده از روایت‌هاست، روایاتی که یک طرف آن شما به عنوان نمایندگان رسانه متولی آن هستید و طرف مقابل نیز جبهه دشمنان این کشور است و آن طور که مصالح آنها ایجاب می‌کند به روایتی براساس سلیقه خود از آنچه در حال انجام است، دست می‌زنند.
 
وی ادامه داد: قطعاً در چنین عرصه‌ای که اغلب شاهد نبردی نابرابر هستیم آن چیز که ناگفته باقی می‌ماند یا حداقل اینکه حق مطلب در مورد آن ادا نمی‌شود، پیشرفت‌ها و دستاوردهایی است که در اغلب حوزه‌های اجرایی در حال وقوع است، اما از آنجا که رویکرد بر کلی‌گویی است و از بیان مصادیق بنا به دلایلی سرباز می‌زنیم، لذا مجال برای بدگمانی‌ها و سیاهنمایی‌ها فراهم می‌شود تا آنجا که جو ناامیدی را به تدریج در جامعه حکم‌فرما می‌کند.
 
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان تهران تصریح کرد: در چنین شرایطی انتظاری که متولیان دستگاه اجرایی از رسانه‌ها دارند چیست؟ بی‌شک ایجاد یک مسیر برای تبادل پیام و رصد حوزه‌های گوناگون و بیان مطالب و موضوعات آسیب‌شناسانه می‌تواند در این امر راهگشا باشد و این درست همان وظیفه ذاتی اهالی رسانه است که باید شما خبرنگاران در این عرصه نقش‌آفرینی کنید.
 
آذرپناه گفت: در حوزه وظایف دستگاه اجرایی متولی کسب و کار همچنان نقاط ابهام زیادی وجود دارد که نیاز به تبیین دارد تا در مورد ناگفته‌های این حوزه شفاف‌سازی شود و افرادی که به نوعی مخاطب آن اموری هستند که به حوزه وزارت کار در زمینه‌های گوناگون از جمله کاریابی، بیمه، تعاون و مواردی از این دست، مربوط می‌شود، نسبت به ماهیت این امور، مسیر قانونی آن به منظور طی شدن تا حصول نتیجه، اطلاعات کافی به دست آورند.
 
وی نقش رسانه را در این امر بسیار مهم و خطیر برشمرد و گفت: در دوران مشروطه به غیر از سه قوه مقننه، مجریه و قضائیه براساس آنچه مستندات تاریخی به آن اشاره دارند، ما قوه رسانه را نیز داشتیم. این امر اهمیت تبیین و اموری را که به انجام می‌رسد به منظور تنویر افکار عمومی است و لذا رسانه به عنوان حلقه واصل میان دستگاه اجرای به منظور تبیین سیاست‌های اجرایی و اموری که تاکنون به آن دست‌یافته و جزء دستاوردهای آن محسوب می‌شود، گام‌های پیشرفت را پشت سر گذاشته و به ایده و خلاقیت‌های نو رهنمون شود.
 
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان تهران تأکید کرد: هم‌اکنون بسیاری از افراد یا تشکل‌های گوناگون اجتماعی با وجود آنکه قابلیت و شرایط کافی و قانونی برای ایجاد تعاونی را دارا هستند، اما همچنان یا از این امر به عنوان یک امتیاز اجتماعی بی‌خبر بوده یا روال قانونی آن را تا رسیدن به نتیجه نمی‌دانند و لذا در مسیر رسیدن به نتیجه اغلب به بیراهه رفته و وقتی متوجه می‌شوند که از راه کوتاه و اصولی نیز می‌توان به این نتیجه رسید، متعجب شده که چرا برای طی این مسیر این میزان وقت، نیرو و هزینه مصروف کرده‌اند.
 
وی به نمونه‌ای از جدیدترین خدمات ارائه شده در حوزه بهبود معیشت مردم اشاره کرد و گفت: آخرین پروژه در این زمینه کالابرگ الکترونیکی بود یا طرح دیگر عضوسنجی خانواده که بتوان براساس آن اقلام اساسی و مصرفی خانوار را با تقبل مابه‌التفاوت قیمت تمام‌شده از سوی دولت، در اختیار خانواده‌هایی با دهک‌های پایین قرار داد که اگر حمایت رسانه‌ای به شکل گسترده‌تر صورت می‌گرفت، افراد بیشتر را شامل حال می‌شد، چرا که بسیاری بی‌خبر از چنین سازوکار حمایتی بودند.
 
آذرپناه به دستاوردهای دیگر دولت در امر کسب و کار نظیر بهداشت کارگر با ایجاد خانه بهداشت و با ایستگاه بهگر اشاره کرد و گفت: تاکنون هزار و 283 ایستگاه بهگر فعال داریم که در استان تهران در امر سلامت کارگران مشغول هستند و نیازمند معرفی جامع و کامل این مراکز به عموم در زمینه خدماتی که ارائه می‌دهند، هستیم و البته باید به این حوزه یعنی سلامت جامعه کارگری، فعالیت هشت مجموعه ورزشی کارگری را نیز می‌توان برشمرد.
 
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به دیگر کارهای انجام شده در این اداره کل گفت: طرح ایجاد مشاغل خانگی با محوریت قرار دادن خانه‌های دانشجویی متأهلان از دیگر کارهایی است و در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد، اما اینکه چرا این طرح را از خانه‌های دانشجویی متأهل آغاز کردیم چند دلیل دارد یکی اینکه این افراد با سایر دانشجویان متفاوت بوده و اغلب انسان‌های پخته‌ای با مدارج علمی کارشناسی ارشد به بالا هستند و دیگر اینکه همین قدر که در این خانه‌ها زندگی می‌کنند، یعنی معضل تهیه مسکن دارند و لذا انگیزه بالایی برای خلاقیت در امر کارآفرینی خواهند داشت و دیگر اینکه در محیط دانشگاه این افراد از مرجعیت مقبولی نسبت به سایرین برخوردارند.
 
آذرپناه گفت: اینها تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های صورت گرفته و جاری در این اداره کل است که نیاز به این امر داریم تا با حمایت و همراهی رسانه در جهت تبیین صحیح و اصولی آن برآییم.
 
این گزارش حاکی است در انتهای این دیدار، آذرپناه پاسخگوی پرسش برخی از خبرنگاران حوزه کسب و کار بود و سپس خبرنگاران حاضر از سوی مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی تجلیل شدند.   
 
 
 
انتهای پیام
captcha