کد خبر: 4232738
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴

موکب بین‌الملل کمیته زینبیون افتتاح شد

آئین افتتاحیه موکب بین‌الملل کمیته زینبیون به همت اداره‌کل امور امور زنان و خانواده شهرداری تهران و با حضور جمعی از مدیران و خادمان مبلّغ بین‌الملل در مسیر طریق نجف به کربلا و عمود 833 برگزار شد.

آئین افتتاحیه موکب بین‌الملل کمیته زینبیونبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران، نرگس مظاهری‌پور، مسئول واحد بین‎الملل کمیته زینبیون  در آئین افتتاحیه موکب بین‌الملل کمیته زینبیون گفت: امسال نیز همانند سال‏‌های گذشته با حمایت اداره‌کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران و همچنین، شهرداری منطقه 10 توانستیم عزیزان را گرد هم آوریم تا همگی بتوانیم رخت خادمی اباعبدالله الحسین(ع) را بر تن کنیم.

وی افزود: جمع شدن چنین افراد با تخصص و انگیزه‌ای قطعا دشواری‏هایی دارد، اما خداوند کمک کرد که امسال نیز در پیاده‎روی اربعین حسینی برای خدمتگزاری به زائران گردهم آئیم و امیدوارم در این مسیر، قدم‌های خیلی مؤثر و مستمری برداشته شود.

مرضیه مینایی‌پور، مسئول موکب «عقیله» حوزه بین‌الملل کمیته زینبیون نیز با اشاره به فعالیت این موکب اظهارکرد: موکب بین‏‌الملل با اجتماع بزرگی از زنان مترجم و مسلط به زبان‌های خارجی‏ و به همت و پشتیبانی اداره‌کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران تشکیل شده است. برای برپایی این موکب تمام دست‌اندرکاران تلاش و مباحثی که در این رابطه است را پشتيبانی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه بانوان خادم در موکب بین‌الملل  دارای تحصیلات عالی دینی و همچنین، تخصصی زبان هستند، تصریح کرد: بانوان مبلّغ در موکب بین‌الملل کمیته زینبیون به زبان‌های عربی، انگلیسی، اسپانیایی، اردو، هندی، فرانسه، آلمانی، ترکی (آذربایجان)، ترکی(استانبولی)، کره‌ای، ژاپنی و چینی مسلط هستند.
 
مینایی‌پور با بیان اینکه با تیم رسانه‌ای بسیار قوی و خوبی در این سفر معنوی همراه هستیم، تصریح کرد: امیدوارم بتوانیم انعکاس خبرهای اربعین را در تمام دنیا داشته باشیم. 

وی با اشاره به فعالیت خادمان نیز گفت:  خادمان از ساعت 18 تا 3 بامداد در مسیر طریق نجف به کربلا حضور دارند و فعالیت و خدمت‎رسانی می‎کنند. در چند روز اخیر و در این مسیر زائران بسیاری به صورت گروهی در موکب بین‎الملل حضور پیدا کرده‏‌اند .به طور حتم در  دو روز منتهی به اربعین حسینی نیز کاروان‌های بیشتری را پذیرش خواهیم کرد که ان‌شاءالله در طی طریق با آن‌ها ارتباط می‌گیریم تا این ارتباط به صورت مستمر و مداوم در طول سال با عنوان‌های مختلف ادامه داشته باشد. 

وی با اشاره به لزوم توجه به مسئله فلسطین و غزه در مراسم پیاده‌‏روی اربعین حسینی نیز تصریح کرد: فلسطین تنها مسئله تشیع و مسلمانان نیست، بلکه مسئله بشریت است، یعنی آزادگان عالم مسئله فلسطین را مهم می‌دانند. ما نیز در طول مسیر پیاده‌روی زوار در مورد این مسائل با آن‌ها ارتباط برقرار می‌کنیم و همچنین، مسائل و مباحث دیگر را نیز مطرح می‌کنیم تا به امید خداوند بتوانیم یک جریان و نهضت درست و مستمر در سطح جهان داشته باشیم.

ناهید ارنجی

انتهای پیام
captcha