مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان گفت: ۱۳۴ هزار خدمت پزشکی، دارویی و پرستاری به زائران اربعین حسینی از سوی جمعیت هلال احمر گیلان ارائه شد. 
به گزارش ایکنا از گیلان، هادی سلیمی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان امروز، ششم شهریورماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با حضور تیم درمانی هلال احمر استان گیلان در درمانگاه سطح دو نجف اشرف 134 هزار خدمت پزشکی، دارویی و پرستاری به زائران اربعین حسینی ارائه شد.
وی افزود: 50 نفر تیم درمانی اعزام شده استان شامل پزشکان متخصص و عمومی، پرستار، تکنسین دارویی و کارکنان و داوطلبان هلال احمر به مدت 15 روز خدمات رایگان به زائران ارائه کردند. خدمات ارائه شده در این درمانگاه بیش از 60 هزار خدمت پزشکی، 51 هزار خدمت دارویی و بیش از 22 هزار خدمت پرستاری طی استقرار در نجف اشرف به زائران بوده است.
سلیمی گفت: درمانگاه سطح یک جمعیت هلال احمر با حضور 13 نفر از کادر درمانی، کارکنان و داوطلبان جمعیت هلال احمر در موکب محسنین رشت به زائران اربعین خدمات درمانی دادند. این درمانگاه با تجهیزات درمانی و استقرار دو پزشک، چهار پرستار، دو تکنسین دارویی و سه امدادگر خدمات به زائرین ارائه داد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان اظهارکرد: این تیم از 21 مردادماه تا پایان اربعین با راهاندازی درمانگاه آماده ارائه خدمات درمانی شدند که بیش از یکهزار و 200 خدمت پزشکی، یکهزار و 110 خدمت دارویی و یکهزار خدمت پرستاری را به زائرین کربلای معلی بهصورت رایگان ارائه کردند.
انتهای پیام