کد خبر: 4235192
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۰

خشونت علیه نامزدهای مسلمان در انتخابات بلژیک

یک نامزد انتخابات در بلژیک از حجم گسترده خشونت‌ها علیه خود در فضای مجازی خبر داده است.

به گزارش ایکنا به نقل از بلجیکا 24، یکی از نامزدهای عرب و مسلمان انتخابات در بلژیک به نام قاسمی از شوکه شدن خود بابت افزایش شدت خشونت علیه نامزدهای انتخاباتی خبر داده است. این جوان که اهل شهر مونس بلژیک است در لیست نامزدهای انتخاباتی این شهر ثبت نام کرده است.

با این حال، هنگامی که او عکس تبلیغات انتخاباتی خود را در فیس بوک منتشر کرد، شبکه‌های اجتماعی او به عرصه‌ای برای مواجه شدن با توهین‌های نژادپرستانه و اسلام هراسانه تبدیل شد.

وی در گفتگویی با شبکه  RTBF گفت: مواجهه با این حجم از نژادپرستی و نفرت‌پراکنی در سال 2024 بسیار ناراحت کننده است. دیدن درد و رنج عزیزانم از این پیام‌ها قلبم را به درد می‌آورد.

قاسمی در مواجهه با این خشونت تصمیم گرفت به اظهارنظرهای مسموم پاسخی ندهد، بلکه آنها را مستند کرده و به توصیه گروه سیاسی خود به پلیس شکایت کرد.

این نامزد انتخابات تنها کسی نبوده است که مورد آزار و اذیت قرار گرفته است؛ لودیوین دیدوندر وزیر دفاع نیز اخیراً فاش کرد که مورد آزار و اذیت قرار گرفته است.

خشونت علیه سیاستمداران پدیده جدیدی نیست، اما به طور فزایندهای در شبکه‌های اجتماعی آشکار می‌شود. بنجامین بایارد، دانشمند علوم سیاسی، توضیح می‌دهد که خشونت به تهدیدات فیزیکی محدود نمی‌شود، بلکه شامل خشونت نمادین نیز می‌شود که می‌تواند مقامات منتخب را بی‌ثبات کند.

براساس پژوهشی که اخیرا انجام شده است، بیش از 483 مقام محلی در بلژیک با فرسودگی جسمی و اخلاقی مواجه هستند که نشان دهنده تأثیر این پدیده بر تعهد آنها به کار سیاسی است.

در اکتبر 2023، شورای اروپا خشونت علیه مقامات محلی را محکوم کرد و آن را تهدیدی برای دموکراسی دانست. این مطالعه نشان می‌دهد که 67 درصد از شخصیت‌های سیاسی محلی مورد توهین قرار گرفته‌اند، 23 درصد در فضای مجازی مورد آزار و اذیت واقع شده‌اند و 18 درصد هم با اعمال خشونت‌آمیز مواجه شده‌اند.

انتهای پیام
captcha