کد خبر: 4246073
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
از سوی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

شصت‌وهفتمین «سرو» در موزه دفاع مقدس رویید

شصت‌وهفتمین شماره ماهنامه «سرو» با عنوان «سید عزیز مقاومت» از سوی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس منتشر شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، شصت‌وهفتمین شماره ماهنامه فرهنگی هنری «سرو» با عنوان «سید عزیز مقاومت» از سوی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس منتشر شد.

نشریه سرو از بخش‌های مختلفی تحت عنوان «گفتمان»، «پرسمان»، «راویان»، «دیده‌بان»، «یادمان» و«راهیان» تشکیل شده که هر بخش شامل موضوعات متنوعی است. در این شماره از ماهنامه «سرو» سرمقاله‌ای به قلم نادر ادیبی با تیتر «مقاومت زنده است...» منتشر شده است.

در ادامه به موضوعاتی همچون بیانات امام خامنه‌ای (مدظله العالی) در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت با عنوان «توصیف و تبیین؛ ارکان روایت دفاع مقدس»، جستاری بر انقلابی‌گری بر اساس سیرە امام خمینی (ره) در نگاه رهبر معظم انقلاب (حفظه‌ الله) با عنوان «عقلانیت واقعی در انقلابیگری است»، علل مبارزه با آمریكا و عدم پذیرش مذاکره از سوی ایران، یادداشتی دربارۀ آغاز جنگ تحت عنوان «رویای جنایتکاران، وارونه تعبیر می‌شود»، شیوە مدیریت سردار رشید سپاه اسلام شهید حسن باقری در جنگ با عنوان «جور دیگری باید جنگید»، نگاهی بر نقش رهبر معظم انقلاب در شکست حصر سوسنگرد با عنوان «اجرای امر امام»، نا‌گفته‌هایی از یک عمر مجاهدت شهید طهرانی مقدم از زبان همرزم وی سردار مجید عباسی، روایتی از حمله ارتش بعث به اولین پادگان موشکی سپاه، بررسی حیات اجتماعی بسیج مستضعفین از بدو تاسیس تاکنون با عنوان «برای خدا»، هوشمندی در پیوست رسانه‌ای عملیات وعدە صادق 2، گفت‌وگو با استاد مهدی مخدومی پژوهشگر و نویسنده کتب دفاع مقدس درباره عملکرد نویسندگان دفاع مقدس، نقدی بر فیلم «دسته دختران» به کارگردانی منیر قیدی، بیست فراز از زندگی سید شهیدان مقاومت سید حسن نصرالله (ره)، نگاهی بر حضور سپاه پاسدران انقلاب اسلامی در لبنان با عنوان «از متوسلیان تا نیلفروشان»، سرخط خبرهای مهر در حوزە مقاومت و ... پرداخته شده است.

نشریه سرو به سردبیری «داوود عامری» در ۱۲۰ صفحه، از سوی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس چاپ و منتشر می‌شود.

انتهای پیام
captcha