کاروان قرآنی «شهدای جبهه مقاومت» اوایل آبانماه به همت شورای عالی قرآن و با همکاری سازمان دارالقرآن الکریم به شهر آران و بیدگل و مشهد اردهال اعزام شد و دو محفل قرآنی را برگزار کرد.
این دومین کاروان قرآنی اعزام شده از سوی شورای عالی قرآن بود و اردیبهشت سال گذشته نیز کاروان قرآنی دیگری به شهر ساروق در استان مرکزی اعزام شده بود.
علیاکبر ملکشاهی؛ قاری بینالمللی از جمله افرادی بود که در اعزام کاروان قرآنی شهدای جبهه مقاومت حضور داشت. وی در گفتوگو با خبرنگار ایکنا با مثمر ثمر خواندن این اردو که به نوعی ابراز همدلی و همراهی جامعه قرآنی با ملت مظلوم فلسطین و لبنان است و موجب تقویت روحیه آنها در این مبارزه و جهاد اسلامی میشود، گفت: جمعی از بهترین و شناختهشدهترین قاریان و فعالان دارای چهره بینالمللی در عرصه قرآنی در این کاروان حرکت نمادینی را به منصه ظهور گذاشتند.
وی ادامه داد: فرصت و مجالی برای حضور میدانی در عرصه نبرد علیه رژیم صهیونیستی نیست و تا زمانی که این امکان فراهم شود و هر کسی در حد توان خود در این جهاد شرکت کند، لازم است تا با برپایی چنین برنامههایی همچنان انزجار خود را نسبت به این اعمال ددمنشانه و غیر انسانی این رژیم منحوس اعلام کنیم.
ملکشاهی تصریح کرد: آنچه این روزها در عرصه مقاومت و جهاد اسلامی با آن روبرو هستیم، مواجهه نابرابر از نظر تسلیحاتی و امکانات نظامی جبهه مقاومت با جبهه استکبار جهانی و در رأس آنها امریکا و اسرائیل است، اما در باطن، جبهه مقاومت مجهز و مسلح به سلاحی نامرئی و تجهیزاتی است که بالای همه این تسلیحات نظامی قرار دارد و آن چیزی جز قرآن، زبان واحد همه امت اسلامی نیست. تمسک به قرآن میتواند دلها را با یکدیگر پیوند زده و آنها را به عنوان یک امت واحده اسلامی در برابر جبهه کفر و عصیان قرار دهد.
این قاری بینالمللی ادامه داد: در جریان اعزام این کاروان شاهد بودیم که قاریان مطرح و خوشالحان به تلاوت آیاتی از کلامالله مجید پرداختند و جدا از صورت ظاهری و سبک تلاوتی آنها که به شدت تأثیرگذار بود، دارای محتوایی متناسب با موضوع مقاومت بود و تأثیر آن در میان مخاطبان این محفل و سایر مخاطبانی که بعدها شنوا و بیننده آن هستند، دوچندان باشد.
ملکشاهی تأکید کرد: اگر امروز بنا به برخی ملاحظات و در نظر گرفتن منافع سیاسی، سکوت برخی از دولتهای اسلامی را در برابر این فجایع شاهد هستیم و از سویی دیگر فلسطین و به ویژه غزه در محاصره سیاسی، تأمین ارزاق و مایحتاج و سایر ملزومات حداقلی بهداشتی و غذایی قرار دارد. تلاوت قرآن زبان مشترک میان امت اسلامی است و در آن وعدههای صادق الهی به دفعات یادآوری میشود. بهانههای مختلفی مانند برگزاری این کاروان میتواند این امیدواری را بدهد که بالاخره دلهایی در برابر این آیات و نشانهها نرم و همراه شده و آنها را به بروز واکنشی درخور در برابر مصائب امروز جهان اسلام وادار کند.
وی در پایان گفت: متولیان چنین برنامههای قرآنی که بانی برگزاری آن در طول عملیات طوفانالأقصی در اماکن گوناگون بودند، باید از ظرفیتهای به وجود آمده نهایت استفاده را برده و به صرف برگزاری آنها بسنده نکنند، بلکه محتوای ضبط شده این رویدادها را به دفعات در فضاهای گوناگون رسانهای بازنشر دهند تا ضمن فراهم آمدن دلگرمی برای فعالان جبهه مقاومت و گرامیداشت شهدای این حرکت جهادی، دیگر کشورهای اسلامی را نیز به پیوستن به این مسیر و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان تشویق کند.