
به گزارش خبرنگار ایکنا، پنجمین نشست علمی ششمین دوره «همایش سواد فضای مجازی» سهشنبه ۱۵ آبانماه با موضوع «هوش مصنوعی و هنر» به همت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی در دانشگاه سوره برگزار شد.
امیررضا نوریپرتو، عضو هیئتعلمی دانشگاه سوره از سخنرانان این نشست با ارائه موضوع «آینده آموزش و تولید فیلمنامه با تمرکز بر کاربرد
هوش مصنوعی» بیان کرد: آخرین رمان چاپ شده دنبراون درباره منشأ یا پیدایش است که در انتهای این رمان به موضوع چیره هوش مصنوعی بر انسان میپردازد.
وی ادامه داد: حدود بیست سال است که نرمافزارهای فیلمنامه نویسی آماده است و همان موقع این بحث وجود داشت که مبادا کار افرادی که در هالیوود فیلمنامه مینویسند کساد شود، اما دیدیم که با گذشت چندین سال این اتفاق رخ نداد. ماه پیش خبری آمد که شرکتی مدعی شده است که با استفاده از هوش مصنوعی کارکرد نرمافزارهای فیلمنامه نویسی را چند گام جلو برده است و به فیلمنامه نویس، تصویر و بازیگر را ارائه میدهد.
نوریپرتو افزود: نرمافزارهای قبلی فاقد خلاقیت بودند و براساس الگوهایی که به آنها داده شده بود محتوا تولید میکردند. به تازگی در انجمن فیلمنامه نویسان آمریکا اعلام شده است که اگر نویسندهای در محتوای فیلمنامه از چت جیپیتی استفاده کند مشکلی ندارد و تمام حقوق معنوی آن متعلق به نویسنده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه سوره اظهار کرد: هوش مصنوعی میتواند ایدههای متنوع ارائه کند. میتوان از چنین دستاوردهایی مثل هوش مصنوعی به عنوان عضوی از کلاس یا استادیار در دانشگاه استفاده کنیم. این کار میتواند ما را جلو بیندازد و بهرهوری ما را از کلاسها افزایش دهد.
انتهای پیام