اسکندر مؤمنی طی سفر امروز خود به آذربایجانغربی با حضور در گلزار شهدای باغ رضوان ارومیه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
به گزارش ایکنا از آذربایجانغربی، اسکندر مؤمنی، وزیر کشور، امروز، ۱۶ آذرماه، در سفر به آذربایجانغربی بر مزار شهدای دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ارومیه حاضر شد و با اهدای شاخه گل و نثار فاتحه، یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشت.
وزیر کشور همچنین بر سر مزار حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا حسنی، نماینده سابق ولی فقیه در آذربایجانغربی و امام جمعه فقید ارومیه حاضر شد و فاتحهای قرائت کرد.
اسکندر مؤمنی، وزیر کشور در جریان این مراسم در گفتوگو با خبرنگاران ضمن ابلاغ سلام رئیسجمهور به مردم زادگاهش گفت: از اولویتهای این استان موضوع احیای دریاچه ارومیه است که متأسفانه به مرور در حال کمآب شدن است.
وی افزود: آذربایجانغربی پتانسیلهای زیادی دارد که حدود هزار کیلومتر مرز با سه کشور، ظرفیتهای عظیم معدنی، کشاورزی و گردشگری از جمله آنهاست و امیدواریم این استان به جایگاه واقعی خود برسد.
وزیر کشور با اشاره به اینکه آذربایجانغربی آخرین استانی است که امروز استاندار آن تکریم و معارفه میشود، گفت: امیدواریم با حضور استاندار جدید که چهرهای ملی بوده و در قوای مختلف کشور حضور داشته است، شاهد تحول اساسی در استان باشیم.
انتهای پیام