به گزارش خبرنگار ایکنا، دعاخوان جوان روز نخست رقابت آقایان در بخش نغمات دینی چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، علیرضا ابراهیمپور از استان قم بود. دارای مدرک کارشناسیارشد مطالعات فرهنگی با اصالت آذری تبریزی که بنا به گفته خودش ۳۰ سالی است که پدر و مادر از سرزمین آبا و اجدادی کوچ کرده و مجاور حرم حضرت معصومه(س) شدهاند.
وی برای اجرای قرعه شماره ۱۱ دعای ابوحمزه ثمالی در جایگاه متسابقان قرار گرفت و دعا را به گونهای اجرا کرد که به اعتقاد خودش رضایتبخش بود. در پاسخ به این پرسش که در خواندن این دعا از چه سبکی تبعیت کرده است، میگوید: دستگاه شور، دستگاهی ایرانی است و تصور میکنم تناسبی با محتوای مفهومی دعاها داشته باشد.
ابراهیمپور از اینکه اجرای دعاخوانان براساس قرعه تعیین میشود، خرسند بود، چرا که این امر را علاوه بر بروز هنرنمایی دعاخوان، محک جدی در هوشمندی او نیز میدانست که میتواند براساس آن با انتخاب درست و البته در تناسب با میزان ظرفیت مکانی که در حال اجراست از قدرت مانور بیشتری برخوردار بود.
وی روند برگزاری مسابقات در بخش نغمات دینی مسابقات را کارشناسی شده و حرفهای قلمداد کرد که به تدریج از مرحله مقدماتی و استانی با اجرای دعای ندبه آغاز شده و سپس در مرحله مقدماتیِ کشوری با ارسال فایل تصویری اجرای دعای عرفه ادامه پیدا میکند و در نهایت منتخبان برای اجرای نهایی حضوری به صحن مسابقه راه پیدا میکنند و این امر نقشه راه دقیق است که در آن متسابق مرحله به مرحله تکلیف خود را به درستی متوجه میشود.
این دعاخوان جوان از میزان آمادگی رقبایش که در این مرحله ۱۱ نفر هستند، ابراز بیاطلاعی میکند و اعتقاد به این دارد که هر چند شناخت از آنها در نحوه اجرای برنامه هر یک از متسابقان تأثیر زیادی دارد، اما در این مقطع از زمان هر کدام از دعاخوانان تمرکز بیشتری بر کار خود داشته باشند و به جای وقت گذاشتن و رصد رقبا، وقت بیشتری برای تمرین و ممارست اختصاص دهند، نتیجهای قابل قبول خواهند گرفت.
وی میزبانی این دوره از مسابقات را مطلوب ارزیابی کرد به ویژه از کادر فنی مسابقات و در رأس آنها هیئت داوران که متشکل از استادان صاحبنام است، تمجید کرد و حال و هوای مسابقات، شور و اشتیاق مردم برای حضور در این محفل و مواجهه مستقیم آنها با اجرای متسابقان را در ایجاد شور و اشتیاق و انگیزه شرکتکنندگان بسیار سازنده ارزیابی کرد.
انتهای پیام