کد خبر: 4253683
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۰

رقابت ۷ هزار نخبه بسیجی در رویداد تولید محتوای دیجیتال

مسئول سازمان فضای مجازی بسیج گفت: امسال با اضافه شدن مرحله شهرستانی، در مجموع ۳ هزار و ۳۴۰ تیم و ۷ هزار نفر در بسیاری از شهرستان‌ها در رویداد‌ تولید محتوای دیجیتال بسیج شرکت‌کننده داشتیم.

رقابت ۷ هزار نخبه بسیجی در رویداد تولید محتوای دیجیتال آغاز شدبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فضای مجازی بسیج تهران بزرگ؛ مسلم معین، مسئول سازمان فضای مجازی بسیج در افتتاحیه همزمان رویداد‌های تولید محتوای دیجیتال بسیج ۳۲ استان که به میزبانی سپاه تهران بزرگ برگزار شد، گفت: سال ۹۷ که ایده برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال را در بسیج برای کمک به حل یکی از مهمترین مسائل فضای کشور یعنی نهضت تولید محتوای مبتنی بر هنجار‌های ملی میهنی و مذهبی کلید زدیم، تنها حدود ۲۰ تیم در سطح کشور حضور پیدا کردند.
 
وی افزود: با رشد سالانه و اضافه شدن مرحله استانی، به آنجا رسیدیم که سال گذشته حدود ۵۰۰ تیم در سراسر کشور به رقابت پرداختند. امسال گام بلند بعدی را برداشتیم و با اضافه شدن مرحله شهرستانی، در مجموع ۳ هزار و ۳۴۰ تیم و ۷ هزار نفر در بسیاری از شهرستان‌ها شرکت‌کننده داشتیم که امروز رقابت بین  هزار و ۲۷۵ تیم و ۳ هزار نفر از برگزیدگان در مرحله استانی آغاز خواهد شد. همچنین امسال بخش جشنواره مردمی در قالب‌های پوستر مفهومی، کلیپ، موشن‌گرافیک و … هم به سه بخش اصلی و همیشگی این رویداد یعنی بازی‌های تلفن همراه، نرم افزار‌های تلفن همراه و انیمیشن اضافه شده است.
 
وی افزود: به برکت بسیج و دریای جوانان مستعد ایرانی مومن و انقلابی، امسال با تعدد و استقبالی از تیم‌ها روبه‌رو شدیم که عملاً امکان برگزاری سطح ملی را به صورت متمرکز و یکجا نداشتیم و به جای آن همزمان، در ۳۲ مرکز استان و شهر تهران این مرحله را برگزار می‌کنیم و منتخبین آنها داوری شده و در نهایت برگزیدگان در سطح کشور معرفی می‌شوند.
 
به گفته معین، بسیج توانسته است طی حدود ۶ سال گذشته، علمدار و پیش‌رو شکل‌گیری «جبهه مردمی مقاومت مجازی» در برابر «اشغالگری صهیونیسم رسانه‌ای» بر ذهن و فکر مردم ایران باشد.
 
وی افزود: بسیج در این جبهه در واقع با ایجاد «هسته‌های مقاومت مردمی در فضای مجازی» در نقطه نقطه‌ی ایران اسلامی، برای شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن (به تعبیر رهبر انقلاب) تلاش می‌کند؛ اما برای رسیدن به استقلال و آزادی نیازمند استقرار یک حکمرانی مردمی و همراه شدن تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان با این «فضای مجازی مردمی و مقاومتی» هستیم.
 
مسئول سازمان فضای مجازی بسیج تأکید کرد: جبهه مردمی بسیج در فضای مجازی تا امروز موفق شده‌اند با «انتفاضه هشتگ‌ها» در این نبرد نابرابر روایت‌ها، رخنه‌های عمیقی در این حصار تبلیغاتی ایجاد کنند، اما اکنون باید به دنبال یک «طوفان‌الاقصی» در فضای مجازی باشیم که جز با خلاص‌شدن از رهاشدگی فضای مجازی و اعمال حکمرانی مردمی و عقلانی در فضای مجازی به آن نخواهیم رسید.
 
به گفته وی، شبکه مردمی بسیج در فضای مجازی در سال‌های اخیر توانست «اعتماد به نفس انقلابی» را به مجموعه فعالین و کنشگران انقلابی فضای مجازی تزریق کند. بسیج در عرصه تولید محتوای چندرسانه‌ای یا دیجیتال توانست هم یک شبکه مردم‌پایه توانمند گسترده ایجاد و تربیت کند هم موفق شد با برگزاری رویداد‌های تولیدمحتوای دیجیتال، یک جریان‌سازی مردمی ایجاد کند.
 
مسئول سازمان فضای مجازی در ادامه بیان کرد: شبکه‌های جریان‌ساز مردمی بسیج در فضای مجازی محدود به آنچه تاکنون شکل گرفته نخواهد ماند؛ مثلاً همانگونه که در حوزه بازی‌سازی با «شکستن انحصارها» به «باشگاه بازی‌ساز‌های دنیا» وارد شدیم، در صددیم «شبکه‌ای مردمی از بازی‌سازها» و همچنین «شبکه مردمی گیمر‌های جوان و نوجوان» را ایجاد کنیم. یا به دنبال تشکیل «شبکه مردمی فعالین هوش مصنوعی» هستیم. شبکه‌ای که می‌تواند در فضای پرشتاب دیجیتال، ابزار هوش مصنوعی را به خدمت «هوش انقلابی» و «هوشیاری معنوی مردم» درآورد و ایران را در رسیدن به هدف قرار گرفتن در جمع ۱۰ کشور برتر دنیا در هوش مصنوعی کمک کند.
 
به گفته معین، داشتن یک «زبان مشترک»  مثل «تولیدات دیجیتال» (مثل بازی و پویانمایی) با نسل چهارم و پنجم، فرصت کم‌نظیری برای ما در بسیج برای برقراری ارتباط و مفاهمه با این نسل ایجاد کرده است که کمتر نهاد و جریان فرهنگی انقلابی آن را در اختیار دارد.
 
وی در پایان گفت: ما در فضای مجازی و عرصه تولیدات چندرسانه‌ای به دنبال این هستیم که «فردوسی»‌های «رستم اقتدار» ایران باشیم تا بتوانیم هنرمندانه و حماسی، با خلق «شاهنامه‌های» مجازی و چند رسانه‌ای، توانمندی‌ها و شکوه ایران اسلامی را زیبا «روایت» کنیم.
 

تولید آثار فاخر مهمترین موضوع فضای مجازی

 
سردار حسن حسن‌زاده، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ نیز در ادامه این مراسم گفت: رویداد بزرگ تولید محتوای دیجیتال بسیج ۲۳ ناحیه و در تمام مناطق تهران به صورت مستقل و گسترده برگزار شد و ۶۱۰ تیم در این رویداد‌ها شرکت کردند و به لحاظ کمی و کیفی، سطح آثار و تولیدات واقعاً قابل مقایسه با سال گذشته نبود.
 
وی ادامه داد: بالغ بر ۲ هزار نفر در این رویداد امسال حضور پیدا کردند و یک رقابت ارزشمند، شیرین و باعظمتی را شاهد بودیم، در نتیجه‌ی این رقابت‌ها در ۲۳ ناحیه امروز شاهد حضور ۱۱۰ تیم از مجموعه ۶۱۰ تیم هستیم که در مناطق مختلف تهران به صورت ناحیه‌محور به رقابت پرداختند و امروز این ۱۱۰ تیم همزمان با برگزاری رویداد در سراسر کشور با بیانات و موضوعاتی که توسط سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین مطرح می‌شود کار خود را آغاز می‌کنند.
 
سردار حسن‌زاده با تأکید بر حضور موثر و تعیین‌کننده در فضای مجازی، عنوان کرد: مقام معظم رهبری در فرمایشاتشان فرمودند که امروزه موضوع اصلی تبیین و روشنگری است که امیدآفرینی را در جامعه داشته باشد و سرمایه انسانی را افزایش بدهد و نشاط و شادابی را در جامعه ارتقا ببخشد.
 
وی افزود: در بحث تبیین و روشنگری مهمترین ابزار فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی است و به فضل پروردگار و ارتقای بسیار خوبی که در این ۶ سال با تدابیر سردار سلیمانی داشتیم، رویدا تولید محتوا دیجیتال بسیج برگزار می‌شود.
 
فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ با اشاره به تشکیل شبکه بزرگ بهم پیوسته اثرگذار در فضای مجازی، افزود: امروزه باید در فضای مجازی با تولیدات ارزشمند و فاخر امیدافرینی و جهت‌گیری کنیم و جامعه را به سمت و سوی آرمان‌های انقلاب اسلامی و کشور عزیزمان ایران اسلامی ببریم.
 
وی بیان کرد: مهمترین موضوع در عرصه فضای مجازی تولید آثار فاخر، ارزشمند و اثرگذار و تعیین‌کننده است این رویداد بزرگ که با تدبیر سازمان بسیج مستضعفین در این پنج سال برگزار شد الحمدلله تیم‌های ما به یک سطح قابل قبولی رسیده‌اند.
 
سردار حسن‌زاده گفت: این رویداد‌ها دارای چند حسن است اینکه در تولید محتوا شاهد گستردکی هستیم به شکلی که الان در پایگاه‌های مقاومت بسیج شاهد تولیدات فاخر، اثرگذار و قابل توسعه هستیم، مورد بعدی کشف استعداد‌ها به صورت فردی، گروهی، پایگاهی و خانوادگی است که در سنگر دفاع از انقلاب اسلامی مشغول به تولید محتوای دیجیتال در مقابله با رسانه‌های دشمن هستند.
 
وی ادامه داد: یکی دیگر از آثار این اتفاقات بهره‌مندی و به‌کارگیری و پشتیبانی از این تولیدات و حمایت از افراد و گروه‌هایی هستند که در این فضا نقش‌آفرینی می‌کنند.
 
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) با تأکید بر برگزاری اختتامیه با حضور خانواده‌ها، ادامه داد: ما در طی این دو سال، بعد اختتامیه و انتخاب تیم‌های برتر، به مدت یک هفته همه تیم‌ها تولیدات خودشان را در فضای مجازی منتشر می‌کنند و با ارزیابی که توسط همکاران انجام می‌شود، میزان ارزیابی و تعداد بازدید‌های مردم در فضای مجازی نسبت به تولیدات منتشره بررسی و یک بار دیگر طبق نظرات مردم تعدادی را به عنوان تیم برتر انتخاب و تشویق و حمایت می‌کنیم، همچنین با شبکه‌های ملی نیز هماهنگ شده تا بخشی از تولیدات نیز در شبکه‌ها پخش شود.
انتهای پیام
captcha