کد خبر: 4261316
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰
عصر امروز

مراسم بزرگداشت شهیدان حجج‌ اسلام رازینی و مقیسه برگزار شد

مراسم بزرگداشت شهیدان حجج‌ اسلام رازینی و مقیسه عصر امروز با حضور مسؤلان کشوری و لشکری و اقشار مختلف مردم در مدرسه عالی شهید مطهری برگزار شد.  

مراسم بزرگداشت شهیدان حجج‌ اسلام رازینی و مقیسه

به گزارش ایکنا، مراسم بزرگداشت شهیدان حجج‌ اسلام علی رازینی و محمد مقیسه با عنوان «خون‌بهای عدالت»‌ از سوی رئیس قوه قضاییه و بیت شهدا، عصر امروز، چهارشنبه سوم بهمن، با حضور مسئولان کشوری و لشکری و اقشار مختلف مردم در مدرسه عالی شهید مطهری برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط قاری ممتاز احمدرضا محمدیان، قاضی و رئیس شعبه کیفری دو استان تهران، آغاز شد.  

در ادامه، پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی شهادت این دو قاضی برجسته قوه قضائیه قرائت شد.
 
پس از آن سیدمحمود علوی، قاضی دیوان عدالت اداری، به مدیحه‌سرایی پرداخت. 
 
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای؛ رئیس قوه قضائیه، محمدرضا عارف؛ معاون اول رئیس‌جمهور، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد محمدی گلپایگانی؛ رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب، سردار لشکر محمد باقری؛ رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی؛ فرمانده کل سپاه، سردار اسماعیل قاآنی؛ فرمانده نیروی قدس سپاه، علی لاریجانی؛ مشاور رهبر معظم انقلاب و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری؛ دادستان کل کشور، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی؛ فرمانده کل ارتش، علاءالدین بروجردی؛ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی؛ رئیس ستاد اقامه نماز کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی؛ معاون اول قوه قضائیه، حجت‌الاسلام و المسلمین سید احمد مرتضوی مقدم؛ مشاور عالی رییس قوه قضاییه، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمود علوی؛ دستیار ویژه رئیس‌جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب و سعید اوحدی، رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران از جمله مسئولان حاضر در این مراسم بودند.
 
در بخشی از این مراسم پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه قرائت شد و پس از آن متن پیام تسلیت آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع عظام به شرح ذیل قرائت شد:
 
«شهادت عالم خدمتگزار و انقلابی؛ جناب حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ علی رازینی و همچنین جناب حجت‌الاسلام محمد مقیسه را به همه بازماندگان تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.
 
خاندان رازینی بیت علم و فقاهت و شهادت می‌باشند؛ والد مکرم و عموهای محترم و اجداد این شهید عزیز، همگی از علمای متقی و اثرگذار همدان بوده اند که در ترویج دین و معنویت در آن منطقه مورد توجه بوده‌ و هستند. در دوران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی حضور مستمر داشتند و در این مسیر شهدای عزیزی را تقدیم نموده‌اند.
 
مرحوم شهید علی رازینی فردی قاطع و انقلابی بود که برای حفظ نظام اسلامی از هیچ کوششی دریغ نمی‌کرد و در این راه چند بار مورد سوء قصد قرار گرفت و این‌بار با مدال شهادت نتیجه عمری مجاهدت را دریافت نمود. رحمت و رضوان الهی را برای این شهیدان عزیز مسئلت می‌نمایم.» 
 
مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم ادامه پیدا کرد و پس از آن متن پیام‌های تسلیت رئیس‌جمهور و رئیس مجلس قرائت شد.
 
در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمجید بنی‌هاشمی در سخنانی ضمن درود به شهدای جبهه مقاومت و قوه قضائیه، گفت: این مجالس‌، مجلس فاتحه نیست بلکه مجالس ارزشی است که براساس تفکر اصیل فقهی، اسلامی، حقوقی و انقلابی دایر شده است. 
 
وی ادامه داد: از نظر علمی و فقهی قریب 500 آیه درباره مبانی قضایی، فقهی و کاربردی در قرآن است. تاریخ علم قضا به ادیان باز می‌گردد و از مصادیق آن حضرت داوود (ع) است. آیاتی را برای شهدا به ویژه شهدای بزرگ استفاده می‌کنیم که لبه تیز قلم، تفکر، اندیشه، اجتهاد و آیین دادرسی آنها دامن همه فتنه‌گران و ظالمان را خواهد گرفت: «مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنتَظِرُ». مصادیق این آیه، شهدایی هستند که در این عرصه کوشیده‌اند. 
 
حجت‌الاسلام بنی‌هاشمی با اشاره به خاطراتی از مرحوم حجت‌الاسلام رازینی، بیان کرد: بیش از 30 سال است که با ایشان، تألیفات، نگاه‌های اجتهادی و حکم‌های ایشان در دستگاه قضایی آشنایی دارم. ایشان از امامین انقلاب حکم‌های جدی برای رسیدگی به متخلفان، فتنه‌گران، منافقین و روحانی‌نماها در دادگاه ویژه روحانیت اخذ کرده‌اند. 
 
وی ادامه داد: قوه قضائیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران انصافاً شخصیت‌هایی چون شهید رازینی‌ها و مقیسه‌ها را در خود پرورانده است که حکم‌های آنها هر کدام پایان‌نامه دکترا است. 
 
حجت‌الاسلام بنی‌هاشمی افزود: از ابتدای انقلاب شهید رازینی و شهید مقیسه در مجموعه رجایی‌شهر قاطع، محکم و بدون عقب‌نشینی، حضور داشتند. باید به این شهدا افتخار کنیم. یگانه مجموعه‌ای که امروز طلایه‌دار عدالت در جهان و ایران است قوه قضائیه است. برخی شعار عدالت را ربوده‌اند و برخی عرضه عمل به عدالت را نداشته‌اند. 
 
وی به بخش فرهنگی قوه قضاییه پیشنهاد داد موزه‌ای از شهدای قوه قضائیه و شخصیت‌های بزرگ قوه قضائیه را ایجاد کند که کتاب‌ها، زندگی‌نامه و آرای آنها برای دلگرم شدن قضات جوان، امت قهرمان و طلاب و فضلایی که از ورود به عرصه قضا می‌ترسند، به نمایش گذاشته شود. شهید رازینی نوک پیکان سازمان منافقین بود که سه بار مورد ترور قرار گرفت و دو برادر ایشان شهید شدند. همچنین شهید مقیسه نیز قاطعیت را از شهید رازینی فراگرفت. 
 
حجت‌الاسلام بنی‌هاشمی گفت: رسانه‌های جمهوری اسلامی، صدا و سیما، فضای مجازی و روزنامه‌ها و روابط عمومی‌ها از شخصیت‌هایی چون شهید رازینی و مقیسه و سایر شهدا و بزرگان قوه قضائیه و از نگاه‌های آقایان آملی لاریجانی و شهید بهشتی، هاشمی شاهرودی، یزدی و موسوی اردبیلی و نگاه‌های اجتهادی قضات دیوان تبلیغ کنند. از قاطعیت، شجاعت و بصیرت بزرگان و شهدای قوه قضائیه برای استنباط حکم در برخورد با متخلفان بیان شود. حیف است که این ذوالفقار عمیق که در ید باکفایت مقام معظم رهبری است و یک ضلع آن نیروهای مسلح برای مبارزه با دشمن بیرونی و حفظ امنیت درونی و ضلع دیگر قوه قضائیه است به هنگام تبلیغ و رسانه‌ای نشود. 
 
وی بیان کرد: قضات نیازمند تفکر قاطع، شجاعانه، باعلم، بصیرت و به هنگام مصداق شهید رازینی هستند. نام شهید رازینی ترس و لرز بر دشمنان انقلاب می‌افکند و دلگرمی دوستان بود. امیدوارم قوه قضائیه با برپایی یک مجموعه عظیم فرهنگی به اطلاع‌رسانی سرمایه‌های خود و شهدای بزرگ قوه قضائیه بپردازد. همچنین احکام آنها را چاپ و تکثیر کنند و به دست قضات جوان و ملت شریف ایران و آزادی‌خواهان بدهند که منجر به امید و دلگرمی شود.
 
حجت‌الاسلام بنی‌هاشمی در پایان گفت: این دو شهید با خون خود عدالت‌خواهی را آبیاری کردند و با مظلومیت خود به مخاطبان و دوستان دلگرمی دادند و به تن دشمنان لرزه می‌انداختند.  
 
یادآور می‌شود، آیین تشییع پیکر دو قاضی شهید و برجسته کشور، دوشنبه، اول بهمن‌ماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای؛ رئیس قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدی‌گلپایگانی؛ رئیس دفتر مقام معظم رهبری، کاظم غریب‌آبادی؛ سرپرست امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر و دیگر مقامات کشوری، لشکری و قضایی از مقابل مقابل کاخ دادگستری تهران برگزار شد. 
 
گفتنی است، صبح روز شنبه ۲۹ دی فردی مسلح نفوذی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامه‌ریزی‌شده اقدام به ترور دو قاضی شجاع و پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی، جواسیس و تروریسم کرد. حجت‌الاسلام والمسلمین رازینی، رئیس شعبه ۳۹ و حجت‌الاسلام والمسلمین مقیسه، رئیس شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور بودند. در پی این اقدام تروریستی، دو قاضی خدوم، انقلابی و قاطع در برابر مخلان امنیت مردم به شهادت رسیدند.

 

انتهای پیام
captcha