کد خبر: 4263406
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱

برگزاری گردهمایی دانشگاهیان در چهارمین مجمع عمومی سینوو

چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاه‌های جهان اسلام(سینوو) با حضور بیش از 200 میهمان بین‌المللی و ایرانی، به‌ویژه نخبگان، دانشمندان، رؤسا و نمایندگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی و همراهی سفرا و نمایندگان عالی از کشورهای اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از cinvu.net، چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاه‌های جهان اسلام(سینوو) با حضور بیش از 200 میهمان بین‌المللی و ایرانی، به‌ویژه نخبگان، دانشمندان، رؤسا و نمایندگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی و همراهی سفرا و نمایندگان عالی از کشورهای اسلامی برگزار می‌شود.
 
این رویداد شانزدهم و هفدهم بهمن‌ماه 1403 به شیوه حضوری و مجازی، فرصتی ویژه برای گفت‌وگوهای کلیدی درباره آینده آموزشی جهان اسلام را فراهم می‌آورد.
 
برگزاری نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای دانش‌بنیان کشورهای اسلامی و رونمایی رسمی از سینووپلاس به عنوان نخستین سوپر اپلیکیشن آکادمیک جهان اسلام از برنامه‌های ویژه چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاه‌های جهان اسلام به‌شمار می‎‌آید.
 
دبیرخانه سینوو اعلام کرده است: گفت‌وگو پیرامون ایجاد نخستین دانشگاه بین‌المللی هوشمند، بررسی و تصویب فرآیند سازوکار فراگیر ارزیابی و اعتباربخشی کیفی آموزش و پژوهش در دانشگاه‌های کشورهای اسلامی از برآیندهای این رویداد خواهد بود. افزون‌بر این، بررسی و تصویب برنامه و بودجه دوسالانه و انتخابات کمیته اجرایی سینوو نیز در دستور کار قرار دارد.
 
براساس این گزارش، پیشنهاد و ابراز آمادگی هیئت رئیسه دانشگاه پیام نور برای میزبانی یکپارچه این دانشگاه از چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاه‌های جهان اسلام سبب شد تا دبیرکل سینوو به دلیل هم‌راستایی در رویکردها، برنامه‌ها و پیشینه میزبانی دانشگاه پیام نور ایران از نخستین و دومین مجمع عمومی سینوو، با پیشنهاد میزبانی یکپارچه دانشگاه پیام نور از این رویداد موافقت کند. پیش‌تر شماری از دانشگاه‌های ایرانی از جمله دانشگاه تهران برای میزبانی از چهارمین مجمع عمومی سینوو ابراز آمادگی کرده بودند که به سبب یکپارچگی در برگزاری نشست‌های عمومی و کارشناسی با نمایشگاه‌ دستاوردهای دانش‌بنیان، میزبانی از این رویداد به دانشگاه پیام نور واگذار شد.
 
سینوو هم‌اکنون با دارابودن بیش از 190 عضو از دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش‌ عالی، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای رویکرد گسترش آموزش، پژوهش و فن‌آوری برای توانمندسازی جهان اسلام به‌ویژه در نقاط کم‌برخوردار، با ایجاد سوپراپلیکیشن آکادمیک سینووپلاس از نیروی فن‌آوری هوشمند و آموزش آنلاین بهره‌ گرفته است. این شبکه همچنین استانداردسازی و بهبود کیفیت آموزش در گستره 57 کشور اسلامی را با اجرای سازوکار ارزیابی و اعتباربخشی خدمات آموزشی آغاز کرده است.
 
در پایان این رویداد، انتظار می‌رود که برآیند خوبی در راستای توانمندسازی جهان اسلام به‌ویژه در زمینه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به‌دست آید که می‌تواند دگرگونی شگرف در آینده کشورهای اسلامی ایجاد کند.
انتهای پیام
captcha